... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
TheCarista napísal:tiez by som siel jednoznacne do manualu
blesk napísal:preco jednym preradenim znicit auto? Ta prevodovka dava vo vsetkych rezimoch okrem Sport+ automaticky medziplyny takze shift lock nehrozi. Kto bude jazdit v Sport+ snad uz vie co robi a bude mat snad dost rozumu auto nerozbit a je jedno ci v manuale alebo s DCT
blesk napísal:naopak o manualy som 100% presvedceny. Dvojspoja ti nikdy neumozni tak tvrdo podradit na hranici smyku, auto sa navazi na predok a chyti este viac gripu na predok a zatocit a mozes bud velmi presvedcivo sa otocit ako okolo zapichnutej lyziarskej palice, alebo ak chces spojku pustit este hrubsie a nechat si locknut zadne kolesa, vzapati ist na plyn a riadit auto este v najazde plynom... Navyse tych 40kg navyse mi ani nejmenej nevonia a zatial kazda generacia M3 sa casom vzdycha ze keby to malo aspon manual... Ja som fakt velmi kruty zastanca manualu. A ten co tam je od ZF so suchou skrinou s karbonovymi synchronnmi a este o tych 40kg lahsi sko DCT mi pride hriech si tam nedat. Navyse vie este aj automaticke medziplyny a ked si ich chces sadzat sam tak si das Sport+
blesk napísal:preco jednym preradenim znicit auto? Ta prevodovka dava vo vsetkych rezimoch okrem Sport+ automaticky medziplyny takze shift lock nehrozi. Kto bude jazdit v Sport+ snad uz vie co robi a bude mat snad dost rozumu auto nerozbit a je jedno ci v manuale alebo s DCT