Štvrtok, 19. Januára 2017, 13:47
tak mam svoju kvapku do mora
13.oktobra 2016 som si dal montovat tazne na svoj Voyager. o 9:30 odovzdavam vozidlo, cca 10:40 telefonat, ze nech dojdem co najskor, auto padlo zo zdvihaku. Auto sa zosuchlo zo zdvihaku ktory bol priblizne 20cm nad zebou. Prednou castou im rozmlatil vyvazovacku - naraznik a predna maska na vymenu, zadne LZ dvere pritlacili mechanika o zdvihak, dvere preliacene na vymenu, mechanik - 4 zlomene rebra, tiez na vymenu, osuchany lavy falc, zadny naraznik a podbeh, oprava/lak. Emocie samozrejme boli, ale na oboch stranach sa to ustalo a dohodlo sa to ako sa len dalo. Chvilku trvalo pokial sa nieco zacalo diat, aj poistovna pochybila, pretoze inkriminovany servis je v BB, ja som bol z Ke, nachadzal som sa v Ma, pracoval v Ba, nasli sme sa po 2 tyzdnoch. auto sa nafotilo, spisalo. Vybral sa servis, mimochodom zmluvny a zaroven autorizak pre danu znacku, tiez komunikacia viazla pokial sa nasla spravna osoba ktora to tam ma na starosti, ale vsetko sa doriesilo, cize niekedy 15.11 konecne objednany do servisu, s terminom 5.12 kedy budu diely na sklade zaroven budu mat volny termin. Auto odovzdnae 5.12. co som pri vchode tusil, ze to bude draha kava ktoru som dostal a ten taxik do prace to uz tiez velmi nezachranil. 15.12. mi volaju, ze auto je hotove, mozem si pren dojst, popripade samozrejme ked poistovna posle $$, bavime sa o sume 5880e co uz nieje len tak z vrecka (samozrejme ked si nato clovek zaraba, neratame odvody a podobne finty). 5.1 2017 konecne poistovna zozrala vsetky dokumenty a uznala, ze moze zacat s likvidaciou, hoc vsetky dokumenty mali od 15.12, ale stale si nevedeli v tom svojom bordel systeme vyhladat vsetky naraz, hoc uz som ich ja vsekty poslal aspon 3x, servis poslal vsetko asi 4x ale budis. dnes - 19.1 som sa dozvedel, ze likvidacia je ukoncena so stanoviskom zamietnuta. Moj hovor do poistovne, velmi podobny tomu, ktory si mozte najst na youtube pod pojmom "zakaznik vola do antiku", bol dost kludny az sa ma dana pracovnicka call centra 3.krat neopytala na meno s tym, ze ona mi po telefone nemoze dane dovody povedat, ze vsetko je v liste ktory mi samozrejme este nedosiel, vtedy to prislo, na druhu stranu, nebolo to nic osobne na nu, avsak tymto tato poistovna straca vsetku svoju doveru (nie nieje to Dovera), kedze aj ja tam mam zo 4 produkty, tak by som sa zaroven chcel opytat, kde mate zivotne poistenie a kde poistujete majetok (domacnost?). Btw je to Uniqa. Ta pani na callcentre by mala robit nejaku menej ponizujucu pracu, napriklad dokoladat tovar v samoobsluhe alebo slapat ...., je mi jej aj trocha luto.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov