... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
fox1k napísal:zdravím páni,
mám otázku. V krátkosti. Spôsobil som nehodu, teda nehodu, nedobrzdil som, a dal pusinu autu pred mnou. Auto nič hrozné, moje bolo trošku viac chytené ale už je skoro hotové.
Všetko sa spísalo, zaniesol som to do mojej poisťovne (Kooperativa), jeho kontaktoval obhliadkar, mňa kontaktoval, nafotilo sa všetko. Klasický postup. Jemu prišlo vyjadrenie z poisťovne, že nemá nárok na úhradu, lebo jeho auto už bolo kedysi tak búrané. On o tom nevie, lebo v 2015 ho kúpil v AAA.
Poškodený mi to oznámil, a oznámil mi, že asi bude peniaze požadovať odo mňa prípadne ma dá na súd. Volal som hneď s dvoma právnikmi, tak mi povedali, že to je nezmysel.
Zaujíma ma Váš názor, teda konkrétne to, že chce peniaze vymáhať odo mňa
upir156 napísal:Ako nevidím dôvod, prečo to platiť zo súkromnej kasy. Šak od toho tá jebnutá poistka predsa slúži. Ale na druhú stranu sa ani nečudujem, keďže ide o Kooperativu. V prvom rade by sa mal poškodený pán sťažovať tam, ale asi ho tam poslali do fakíra, tak skúša zapáliť teba. Len sa nedaj...
Bojsi5 napísal:Ja mám zas info od človeka z poisťovne, že ak poisťovňa škodu neuhradí, tak poškodený má právo si to vymáhať od človeka, ktorý mu tú škodu spôsobil
marino napísal:
lenze ci to on bude ochotny aj uhradit, vymahat mozme, lenze ludia su divny a malokedy si uvedomia ze to maju naozaj zaplatit
Bojsi5 napísal:Ja mám zas info od človeka z poisťovne, že ak poisťovňa škodu neuhradí, tak poškodený má právo si to vymáhať od človeka, ktorý mu tú škodu spôsobil
ViktorDDD napísal:
lebo ten clovek co ti dal to info je tiez poistovne a tym padom bude taky isty zmrd ako kazdy poistovak a kazda poistovna![]()
platim pzp, tym padom mam istotu, ze ked sposobim skodu do vysky krytia tak vypisu sa papiere, idem prec a viac neriesim
elegant047 napísal:
Nie je to take jednoduche. Aj keby vzniesol narok na vyplatenie, prakticky pretrvavaju dovody preco poistovna nevyplatila, cize v podstate nic sa nemeni.