... všetko o BMW ...
klapka napísal:velky bc este ma paradicka ..
rapidwinner napísal:Nazdar, momentalne mam tvoju ex 34ku - Samaru.
Pravdu povediac, auto ma blizsie k vraku, nez k peknemu povozeniu, je to dane asi tym, ze nikomu na tom moc nezalezalo. Auto bud oservisujem a postupne dam dokopy, predam, alebo ho docista zoderiem a hodim na srotak - uvidime. Kazdopadne dat ho poriadne dokopy je otazka niekolkych tisicok euro - podobne ako u Adamovho Kebab mit Scharf![]()
E36ka je fajnova![]()
Hrocho napísal:A odkial si ? mám posledné info,že išla niekam na východ,po mne ju mali 2 majitelia,no áno,ešte kým som ju mal ja bolo to auto v akomtakom stave,že sa dalo na ňu aj pozerať :) mne poslúžila fajnovo,neviem v akom je stave,ale predpokladám asi ho od hrdze nezbavil nikto však ? čo je škoda,lebo motor aspoň umňa išiel ako hodinky aj svor fungoval super ....
neviem akého Adama máš na mysli
ďakujem pekne,snažím sa o ňu postarať ako len ide :)
je tam kopec úprav ktoré ani som sem nepísal
rapidwinner napísal:
Auto je prihlasene momentalne v PO. Motor...startuje pekne a to je asi tak vsetko. Hrdze je samozrejme vela, jedno co je dobre, je, ze v riadeni vpodstate nieje nijaka vola a samosvor vyzera, ze funguje ako ma. Nic ine skutocne nie je v poriadku :)
Pribeh E36 328i Kebab mit Scharf, TheCarista.
Vela chuti drzat E36 pri zivote.
TheCarista napísal:
kdeto mna 328čka nechala za 10tkm 3x![]()
pistacik11 napísal:
hehe keby mne toto zrobilo moje tak ho asi porubem
rapidwinner napísal:
Auto je prihlasene momentalne v PO. Motor...startuje pekne a to je asi tak vsetko. Hrdze je samozrejme vela, jedno co je dobre, je, ze v riadeni vpodstate nieje nijaka vola a samosvor vyzera, ze funguje ako ma. Nic ine skutocne nie je v poriadku :)
Pribeh E36 328i Kebab mit Scharf, TheCarista.
Vela chuti drzat E36 pri zivote.
ViktorDDD napísal:ta 34ka bola polovrak uz pred nejakou dobou ked to slo od toho fajla, odvtedy mala mozno aj 5-6 majitelov, ale tak snad si za nu nedal viac ako 3 stovky![]()
Hrocho: pekne auto a po dlhej dobe konecne vidim take tds co ma celkom poriadok pod kapotou