pistacik11 napísal:Presne, najmä matovic, mám na Fica niečo, ale nepoviem čo, a potom sa čudujme, že babky volia Fica, keď to vyzerá, že na toho chudáčik každý útočí bez príčiny, pritom je to taký anjelik
Pista budem ti trochu oponovat. Matovic mozno aj vie a je to mozno aj pravda..... ale ide presne o to ako sa k tomu ludia postavia (vid. tvoja segra)......su dokazy? to by si nedovolil, to sa neda takto, novinari by to uz davno riesili....
A k tomu sa pridava Matovicova reputacia tarajka a šaška, za ktoru si moze sam - lebo vela veci podal zle, zlym sposobom a v zlej chvili... aj ked to mohli byt vazne a pravdive veci radsej mal najst iny sposob ako to bez pripravy precitat pred plentou. Mozno aj ficove ucty na belize su pravda ale kto mu to uveri ak to nejak zistil,nasiel nejake prepojenia ale oficialne nic nema v rukach? Zverejnenie "ficovych uctov v belize" mne osobne pride ako zbrkla reakcia na kontrolu NAKA v region presse este v 2015 - I.M. proste nevydrzal tlak a chcel sa pomstit ale blbo - povedal nieco co bolo tak velke, ze bez dokazov tomu nikto neuveril (ani jeho vlastni ludia). Neviem co by som ja robil keby mi naka brala pocitace a uctovnictvo, asi by som sa zesral. Z celeho divadla okolo matovica je ale jasne, ze fico sa najviac boji jeho. Mozno prave kvoli tomu, ze je tlchuba a co sa mu dostane do usi to hned trepne.