... všetko o BMW ...
dethXtreme napísal:no a ten zvuk...obcas sa mi zda ako keby to slo niekde z dola...akoby od kluky![]()
je to mozne?
riman napísal:Celkem fajn kombík, koukal jsem na něj teď v Brně Bohunicích (Campus) a pěknou výbavu tam máš. Jako daily car, by se mi líbilo.
SurrendeR napísal:moje viecko vyzeralo podobne a podobne to vyzeralo na pohlad cez otvor dnu..
nakoniec bol zasraty len ten dekel vacky
post1203578.html#p1203578
takze tazku hlavu by som si z toho nerobil
ano, hned vedla kluky mas napinaciu kladku pre klimaremen. vymen remene a kladky a malo by byt tichucko
Shinobi_san napísal:
Bolo napísané na mňa Adam. Chalanisko čo ti ho predával paradoxne odjazdil na ňom pomaly viac ako ja, 36tiek mal haldu, ja som mal tento kalendárny rok 11 kusov, celkovo niečo pod štyridsať. Áno, rozumieme sa tým tak, že o nich vieme všetko. Nikto ťa do kúpy nenútil, sám si sa rozhodol. Samozrejme že auto bolo na predok búrané, keď tam vpredu hralo troma farbami - to nieje ojeb, to znamená len že si zanedbal očného. Bok auta je vysvetlený v chefinovom príbehu - nieje to odfláknuté, je to dobrá práca - podľa možnosti by som si to nechal spraviť tam. Bolo to robené pred 5timi rokmi, asi extra nemáš predstavu o životnosti lakovacích prác. Klepe spodok? M52 klasika, môžeš použiť hustejší olej, efekt vo výsledku žiadny. Všetci tak jazdíme, málokto to rieši výmenou ložísk. Zimu auto s nami nezažilo, pochybujem že by nejaká cievka vynechávala. Netreba si sprostosti vymýšľať. Hnilé prahy? Ale prosím, auto má odtokové kanály v prahoch skrz šíber a plastové kryty prahov? Poznáš horšiu kombináciu? Keby boli zdravé, bola by to rarita. A dupľom na aute čo má slovenských tachometrových 300tis km.
Moje podmienky pri predaji sú buď vytasíš peniaze alebo ideš domov. Ak na to máš, nieje žiaden problém. Zistíš, keď budeš predávať jedno vozidlo každý 1/2 týždne, čo za čvarga je tu v slovenskom banánovom štáte. Na tisíc eurové auto sa zapaľovať v nebankovke. Máš šťastie, že ťa viezol on a nie ja
keby si mi zahlásil, že prídeš vyplatíš ideš domov a po pri "testovacej jazde" povieš, že sa ti to vlastne páči tak si skúsiť vybaviť peniaze? Vyhodil by som ťa namieste z auta.
Niečo si sa snažil riešiť mesiac po predaji? Čo si chorý? Vytriezvel si z delíria? Auto si videl, obzrel si si viac ako by som ja takému ako si ty dovolil, páčilo sa ti, súhlasil si. Aké kompenzácie za čo? Že si si neskontroloval, tak skúsim pozapalujem predajcu naspäť, možno to výjde. Keď si teraz zistil, že sa do 36tiek vlastne nerozumieš, zober si nabudúce niekoho so sebou, s takým ktorý vie ktorá bije sa ja nemám problém na priame otázky baviť.
Ale máš inak jednu z najlepších e36tiek na Slovensku, tak by si nemal plakať. Videl som VŠETKY, nemýlim sa často. Držím palce na cestách, veľa spokojných kilometrov. Bolo to jedno z najlepších áut aké som mal.