... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
local napísal:
Citat z webshopu toho obchodu: "Nespresso Intenso Arabica, kapsule 10x5g" http://www.cafepoint.sk/kavove-kapsule/ ... sule-10x5g
Ako ma clovek vediet ze to je nejaka ina znacka s pochybnou kvalitou? Ked si nejaky intenzo z hornej dolnej spravi svoj vlastny svet kavy, tak nech si tam dava co chce a nazyva ako chce.
Mozno uz odchadzame od temy, ale Nestle ako vlastnik znacky Nespresso bol v roku 2014 prinuteny francuzskymi sudmi, aby dovolil alternativnym vyrobcom predavat svoje kapsuly, aj ked nemozu dosahovat rovnaku uroven kvality a parazituju na znacke. Mne osobne sa to javi ako nehorazny zasah do podnikania. Ver mi, ze vacsina ludi, ktora pozna kvalitu Nespresso kapsul, pri nich zostava, ale ked tuto na Slovensku napriklad nemas moznost objednat original kapsuly, tak si kupis nejaku sracku, ktora ti pokazi dojem. Ked sme uz pri tom, original kapsule sa daju objednat z svetkavy.sk, ja ich odtial neobjednavam, lebo su drahsie a obchod je az v Nitre.
banned napísal:mozem pridat hlasovanie, ze kto tu ma najdrahsi kavovar, prvy bude asi misho_s525d
zollo napísal:ako to robite, ze v tej blave stihate chodit na kavu ??![]()
nam tu na "vychode" pás zapnu rano o siestej a vypinaju vecer o piatej ... potom sa uz len doplazim do postele
Napster050 napísal:čo ma teraz udivuje je, že hovorite že na východe nie je robota a hľa - človek z pásu si chodí na e60tke.... to sa u nás za pásom zarobiť nedá