... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Danco28 napísal:Ahojte,
Do tej zvolávacej akcie patri motor N47D20A?
TT-SIMIK napísal:Na beton:-))
MiroPT napísal:no ja mam motor N47D2001 a do zvolavacky nespada a retaz pocut sustat, motor nema pekny zvuk a ma nepravidelny chod. Dokonca posledne 2 mesiace citim pri zohriatom motore aj vibracie na volante a plynovom pedali pri cca. 2000ot/min a v interieri take dunenie pocut ako od filtra. Podla mna sa zvacsia vole a uz ten motor nie je vyvazeny. Je to na nervy. Ak mi to nebudu chciet spravit v BMW servise, vymenim to svojpomocne.... :/
Danco28 napísal:Mam pris do BMW v Žiline ze to chcem vymenit a plati sa nieco?/
BMWlive napísal:N47 02/2011, plna servisna historia v BMW, 159 000km..nespadam, retaz pocut hucat..v BMW M Group im diagnostika vypisala vymenu retaze, BMW v Nemecku neuznalo nic..vraj vela km a stare auto..asi setria na krizu s emisiami ako VW. Tymto ma pekne BMW sklamalo, ked 4 rocne auto je pre nich stare, na strej E46 17 rocnej som retaz nepocul ani zasustat, pekne to ide s kvalitou u nich dole..cena vymeny ak chcem tak 1700€
Maxi napísal:Ahojte, ja mám 320d xdrive 3/2011 a reťaz po diagnostike v groupM na výmenu. Auto 198tis km. V zvolávačke nebolo a kulanciu mi neuznali, vraj kvôli vyššiemu počtu km. Výmenu som si teda riešil individuálne, lebo kalkulácia z groupM bola 2000.- eur.