... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 355
obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
ice.blade
Kraj: Bratislavský

Re: novy mobil

Pondelok, 2. Novembra 2015, 22:11

xperia z5 (mozno compact)
oneplus two
huawei honor 7

este sem hodte nejake ine modely ktore su super na popremyslanie :thumbup:

asfethan
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 2. Novembra 2015, 22:40

Ja mam od Sony Z1c a urcite by som neodporucal. Rozpadava sa mi v rukach, odpadla krytka na reproduktor, kruhovy ramik na power button, kruhovy ramik na jack.
Zadny kryt je doskriabany, uplne na blato. Zatial najhorsi telefon co do kvality spracovania, aky som mal.

Pokial nie je GGlass u novsich verzii aj vzadu (uz konecne) tak by som do toho nesiel. Vykonovo je na tom velmi dobre, ale ja si uz od sony urcite ziadny telefon nekupim.
Snad ma niekto doplni ake ma skusenosti s novymi/novsimi modelmi rady Z. Ale za tie prachy by som fakt uz siel radsej do OP2, jednak clovek usetri a za druhe ma fakt odladeny telefon a hardver s vysokou moznostou nastavenia (asi najviac na trhu, CM ma vela vychytavok ktore sa do Androidu dostavaju oneskorene ak je po nich dopyt, napr. ten privacy manager). Plus moznost mat naozaj kontrolu nad OS pomocou root pristupu.

Ja by som este doplnil ze telefon pouzivam denne ako bezny nastroj, tzn. nemam ziadne folie, ani puzdra, atd.. No zase nedavam ho do vacku s klucami, ani s nim nejako extra hrubo nezaobchadzam.

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4

Pondelok, 2. Novembra 2015, 22:49

ice.blade napísal:
oneplus two
huawei honor 7

Čo iPhone 6S??? https://www.apple.com/sk/iphone-6s/

Inak ktorý člen bmwklubu vymyslel ballfies? :-k
http://www.mobilmania.cz/clanky/sefies- ... fault.aspx

Mishroom
Auto: e39 ze Stupavy
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 2. Novembra 2015, 22:53

//MPower napísal:
Akože lístky na komédie su drahšie? :-k ja moc honore nemusím lebo potom sa mi zle zaspáva ale odteraz na iný žáner ani nepomyslím!

Podstata tohto mi unikla.... :-k

Ballfies je popici napad, ked vidim na fejsbukoch furt xychty a pozadia, tak aj gule potesia....
Naposledy upravil/-a Mishroom v Pondelok, 2. Novembra 2015, 22:58, upravené celkom 1 krát.
Cafte

pistacik11
Autor témy
Auto: 4 kolesa ma

Pondelok, 2. Novembra 2015, 22:54

//MPower napísal:
Čo iPhone 6S??? https://www.apple.com/sk/iphone-6s/

Inak ktorý člen bmwklubu vymyslel ballfies? :-k
http://www.mobilmania.cz/clanky/sefies- ... fault.aspx

koment v diskusii

Samá opuštěná místa...
Co takhle městské památky?
Ale to by chtělo mnohem větší koule javascript:void InsSm('')

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

//MPower

Pondelok, 2. Novembra 2015, 23:05

No uz vidím ako v sekcii Fotky vznikne téma ballfies a istá skupina hejt gangu sa tam nabaží do sýtosti :)

ice.blade

Pondelok, 2. Novembra 2015, 23:11

iphone je u mna suci tak akurat do kosa alebo na hru kolko vydrzi v kuse :D

xperia Z5 compact ma bugy v snimaci fotoaparatu lavy dolny roh neostri a rovnako aj predchodcovia neraguje dobre dotyk cize to mozem omilovat :D na zamyslenie teda pripada do uvahy z xperii len Z5 dual

inak ak ma niekto honor 7 a ascend P7 vie porovnat fotoaparaty? ascend P7 foti oproti xperia T fakt pekne...

a este o tych rychlych odblokovavackach fingerprintmi

aj toto sa mozno hodi :mrgreen: http://androidforum.cz/navod-na-plnohodnotny-dual-sim-s-sd-kartou-su-asne-t68451.html

bmwmpower82
Auto: Mondeo

Utorok, 3. Novembra 2015, 08:43

kukni motorolu , maju na amazone.co.uk za dobre prachy bud 2 alebo 3 generaciu
motorola moto g http://www.prva.sk/detail/motorola-moto ... 34571.aspx

Hugino
Auto: E61&E70

Utorok, 3. Novembra 2015, 10:16

Čo sa týka Honoru, tak to odomykanie je fakt rýchle, jedine, že sa úplne netrafíš....
E70 X5 4.8i
E61 530d LCi
Ex E39 540iA Touring " Alles unter acht zylinder ist sozial..."

//MPower

Utorok, 3. Novembra 2015, 10:53

Ked je tu reč o mobiloch tak mna by zaujímala diskusia aj o fotákoch, ale nakoľko založiť takú novú tému ktorá by zase dehonestovala toto inak výborne fórum cez rôzne témy od menštruácie po kosačky na trávu sa radšej opýtam tu.

Na Vianoce si budem kupovať nový fotoaparát, musí to byt zrkadlovka, musí to byt kit aj s objektívom, vyklápací LCD je výhodou a cena max do 1400€ ale ked bude okolo 1000 je len +, preferujem značku Nikon a Canon a nechcem moc staré modely z vysej triedy ktoré spadli na cene, radšej nový model z nižšej triedy s novou technikou..

Celu dobu som bol rozhodnutý že pôjdem do Nikon D5500 objektívmi 18-55 a 55-200mm
No ale nedávno Canon predstavil EOS 760D

Tak sa neviem rozhodnúť, je podľa vás nejaký výrazne lepší fotoaparát v tej cene?

M3driver

Utorok, 3. Novembra 2015, 11:04

Pentax K3(II) + 18-135WR
:lol:
M3 -> Ducati

asfethan

Utorok, 3. Novembra 2015, 11:36

M3driver napísal:
Pentax K3(II) + 18-135WR
:lol:

Ja cakam na ten full-frame od Pentaxu co maju predstavit buduci rok. Teraz fotim zatial na starunku K10D. Ale inak K-3 II je paradny stroj a keby neohlasili full-frame tak idem touto cestou.

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Utorok, 3. Novembra 2015, 14:21

ice.blade napísal:
oneplus two
huawei honor 7

miesto Z5 by som bral starsiu Xperiu Z3 - aktualizacie stale dostava, vydrz baterky mega, cena o dost normalnejsia. Akurat ze frajerke sa sporadicky raz za cas vypne/restartuje, nejde zapnut a je vrely. Potom sa jaksi prebere a zas funguje par tyzdnov ok. Po skusenostiach so servisnymi strediskami viem, ze by mi ho vratili bez opravy, s odvovodenenim ze sa zavada neprejavila. Z3 compact nebrat, ma plastove vystuhy tela, lahko sa moze ohnut napr vo vacku a tym padom zacinaju problemy (mimo ineho aj menej citlivy dotyk displeja)

OnePlus 2 vyzera byt ok, OP One mala dost vazne problemy s citlivostou dotyku a vypadavanim mikrofonu, su na nete tony staznosti, takze jedine co by ma sralo je, ze 1+2 priamo z ciny by bola asi trochu komplikovanejsia na zarucnu opravu. Alebo kupit zo SVK eshopu s vysokohorskou prirazkou
Alternativa pre tych ktorym staci mensi displej je OnePlus X, od 5. novembra by mal byt dostupny. Uvidime, ako druhy telefon by to davalo lepsi zmysel nez vacsia 1+2
PS: 1+2, ani Xko NEMAJU Cyanogen, bacha na to. Je tam nejaky trapny Oxygen OS. Cize root by asi bol nevyhnutny.

Honor 7 - takisto som po nom pozeral, vcera som ho osahaval v O2, avsak v TT som ho nevidel nikde zapnuty na vyskusanie. Je to takmer totozny HW s Huawei P8, ten sa obcas divoko zasekal ked som ho skusal. Ale za tu cenu myslim celkom ok. LG G4 sa da tiez zohnat za slusnu cenu, avsak po velmi, velmi, velmi zlej skusenosti s LG by som ho uz asi neodporucal. asi 10ks LG G2 u mna a v mojom okoli pocas 1,5-2 rokov pouzivania odchadzali... SW bol na tom celkom dobre, HW vykonny a svizny, ale bohuzial nespolahlivy. Plus servisne stredisko Britex mi viackrat vratilo telefon bez opravenia, ze sa zavada neprejavila, niekedy ho vratili s tym, ze opravili vec o ktoru som ich ziadal, pokazili dalsiu. LG G4 ma laka, ale uz by som nevydrzal servisne patalie ako som mal s G2 (a pripady v mojom okoli hovoria ze to nebola nahoda), musel by som podpalit slovensku LG centralu a to mi za to nestoji...

Ako "inovativnu" moznost v neposlednom rade zvazujem aj iP6 / iP 6s+. Niekedy ma uz tiez nebavi davat pozor na ten Android, ze preco zase pada appka fotaku, preco sa zase cez noc vybilo 30% baterky bez priciny, ukoncovat aplikacie, restartovat telefon apod. Rad by som vyskusal system co "funguje". Ale ked si zoberem, ze pouzitelna verzia s pamatou min 64GB (16GB je VYSMECH, iPhone so 16GB pamati si kupi len zebrak, co sa chce ukazovat, alebo niekto, kto nerozmyslal a hodne rychlo to olutuje) ma vyjde tolko co moje terajsie auto, poviem si ze jebem na to,radsej si vystavam nadpriemerny desktop PC a ostane mi este aj na tablet.. Stabilita systemu je moc malo za tu sumu, oproti tomu ake dalsie vymozenosti ponuka. Ale ked raz budem zahojeny ako ehMPower, tak si doprajem :-({|=

No a momentalne sedlam firemny Samsung Galaxy Note 4. Stroj celkom dobry, ale neskutocne ma sere. Po 2 tyzdnoch s Note4 som chcel instantne prejst na iP, reku je8em android uz fakt. Telefon sa casto spomaluje, obcas zamrzne (hlavne prehliadac), casto sa mi stava ze aplikacia Fotoaparat zlyhala a tak nefunguje az do rebootu (potesi hlavne pri momentkach). Multitasking je hooodne pomaly (stlacim tlacidlo multitaskingu a cakam niekedy aj 4-5s kym sa otvori ponuka spustenych apps). Najviac nasere ta baterka, nejake procesy sa zacyklia na pozadi a pak percenta len padaju dole, aj pri vypnutom displeji. Citacka odtlackov si nejako zaumienila ze uz mi nenacita prst, zalozne heslo som zabudol, tazke teraz si nemozem zvolit sposob odomykania odtlackom, lebo ani jeden z mojich 10tich prstov nechce zobrat (otazne je, ci mi to tam niekto cudzi nezablokoval, alebo si som v stave slabsieho mentalneho vykonu nepouzil prsty na nohach, no neviem, zmieril som sa s tym ze to nejde). Verim ze vela problemov sa vyriesi factory resetom a naslednom nahodeni telefonu nanovo, lebo po poslednej aktualizacii som FR nespravil. Avsak mozem je8at taky telefon za 700€, obzvlast firemny, na ktorom budem po kazdej aktualizacii musiet formatovat. Vlastnit take zariadenie fakt zmysel nema.
A som si vedomy, ze takto sa nebude spravat KAZDY Samsung, obavam sa ale ze riziko podobneho failovania je tu dost vysoke. Preto ak niekto chce android, tak je to ok, len nebrat samsung. Hladat nieco s co najcistejsou nadstavbou - Nexus, Motorola, pripadne vyskusat OnePlus. A hlavne za to nedavat viac nez 400€, lebo taku cenu tie zariadenia ozaj nemaju
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

Maco
Auto: visavytena pajta

Utorok, 3. Novembra 2015, 14:30

pri OP sa vacsinou jednalo o predvyrobne kusy co malo niekolko ludi, telefon ti neposielaju z ciny ale v europe maju sklady atd, aktualne pridali aj poistenie telefonu. Oxygen by som asi nenazval trapnym teda ak niesi jeden z tych ktory potrebuje telefon na hackovanie do pentagonu (kokain, putin, bomba). One plus x by som nebral, sice je pekny ale je to len taky fesi telefon ako niektore, je vyrobeny ako modny doplnok a specifiakcie nic moc, slaba baterka a amoled displej nenasvedcuju spokojnemu uzivaniu.
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

ice.blade

Utorok, 3. Novembra 2015, 16:11

Z3 aj compact som predal... display nestihal reagovat na dotyk a namiesto 3 rychlych dotykov zaznamenal len 1, 2 lebo som mal blyzko prst a ako druha vec mi vadilo strasne obmedzene LED sveitidlo, nesvietilo ako baterka na 100% ale tak na 40 asi koli prehrievaniu alebo koli comu to stiahli...
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 355

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 236 neregistrovaných