Long time no see
Takze auto uz vlastnim zhruba pol roka,uz som si na neho pomerne zvykol,uz sa vypina aj DSC docela casto a chodime troska bokom
S autom som pomerne spokojny,je pravda ze mi odislo servo ktore som musel menit pomerne za vcasu,ale inak je to pohodicka :)
Rozmyslal som nad upravami (difuzor,lipko a take tie srandy) ale rozhodol som sa ze do auta nebudem sypat dalsie peniaze,samozrejme budem ale co sa servisu tyka.Dovod je prosty,na rok sa planuje ine a ja nevidim zmysel dalsej investicie ktora sa mi ajtak nikdy nevrati,chcem vyskusat viacero aut.
Onedlho sa budu menit zadne brzdy,ked pustim klimu tak citim taky zvlastny zapach,asi to budu filtre takze to sa tiez bude teraz menit(aj ked sa mali az o rok podla zaznamov)s najblizsou vymenou oleja sa bude menit aj v prevodovke a diferaku i ked sa menilo nedavno,stale si myslim ze ak to vymenim bude to behat/radit lepsie.
Vykonovo auto uplne staci,nemam to ani kde vyuzit,skoda ale ze taha poriadne az od 3-4 tisic co je klasika pri tychto motoroch.
Suma sumarum,je to popici vozitko,aj vzhladom aj vlastnostami,no a ten zvuk.....