... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
BMWslav napísal:ja na 35i som kazdy 4ty den na benzinke (tankujem vzdy 35L koli vahe)
BMWslav napísal:napadlo vas ze niekto tankuje do bandasky (kosacka, motorova pila, 100okt na blbnutie) a pod.
ViktorDDD napísal:do bandasky na blbnutie? sa tým obleješ a beháš po furči v plameňoch?
Berin napísal:. . . Plánujem kúpiť stylingy 44, k tomu podložky a ta-technix podvozok, pustiť auto dole a zarovnať kolesá s blatníkmi.. Bude to podľa vás vyzerať dobre?? Ak nie, mám ešte ponuku na styling 220 r18 replika, no potom už nevystane na podvozok . .
pelo napísal:... Co si myslis, ze vsetci tu budu oprasovat svoje krystalove gule aby zistili, co je Tvojmu bavoraciku? Okrem toho, Rottwa hned v prvej odpovedi pisal, ze to treba ovonat a OCHUTNAT. Takze co sa tyka tej cirej mazlavej kvapaliny, pekne namocit prst a smelo do toho. Ked to bude sladke, tak je to chladiaca kvapalina. Ale len namocit prst a liznut si spickou jazyka, nie ze sa budes valat po zemi a sosat do poslednej kvapky
vlukas napísal:Zdravim. zaujimalo by ma ci by sa dal prerobit zovnajsok, kompletne cely zovnajsok BMW 3jky a nasadit nan exterierovy zovnajsok napr. BMW 7 napr. 730d? Daju sa zakupit vsetky potrebne nahradne diely a dat to dokopy? Alebo nejaka firma, ktora by to vedela urobit...
banned napísal:Pasuje to, jedine co treba su specialne drziaky svetiel, da sa kupit na ebay prestavbovy kit, obsahuje tie drziaky. Na slovensku ma na tu prerabku licenciu uzivatel PetoK. Sam ma tak prerobenu trojku na sedmu. Napis mu.
vlukas napísal:A mozem konkretnejsie ako na eBay ten cely Body Kit komplet by sa dal najst?
M3 lover napísal:baj d wej: názov témy je vaše budúce auto, nie vaše nasledujúce auto ktoré by ste chceli, preto sa smejem ako prskáte, že čo som si to dovolil chcieť F40.Ďakujem chlapci.
jkk napísal:si videl ake auto tam dal? ani za pat zivotov to nebude jeho buduce auto takze to sem patri
len pre ozrejmenie ake buduce auto bude mat:
pistacik11 napísal:dnes vo viedniniejky klubak???
*sorry loverko ale uz robili namna velke tlaky, nechcem rokiho menovat
6redbull9 napísal:Cawelo ... nechces moje bmw 530d e39 ? r.v.2002
Gabo10 napísal:Je to téma 5 rokov stará predpokladám že nechce
Lopo napísal:pre upresnenie, e39 boli 525tds, tj stare pumpa-dyza motory
Milosss napísal:Pretože to je dnes v móde. Tie línie ti neprinesú žiadnu rozumnú výbavu navyše, máš síce viac chrómu tu možno tam a aj hentam a keď žmurkneš na predajcu, možno dostaneš aj chrómový teplomer do prd.eleale tým to končí. Línie neprinesú nič z technickej výbavy, kvôli ktorej tie autá už nemajú dušu
![]()
A čajočkám je jedno, či to svieti na modro, či na žlto, či máš takú alebo takú klímu a tlačítka na asistenčné systémy. Tie sú jak vrany, čím viac lesklého, tým viac adidas![]()
Ako to tu už raz bolo nazvané, tzv. metrosexual pakety
Dendo napísal:Ja by som nariadil povinne nosenie pištolí. Konecne by bola nejaka ta prča. Normalne by mal kazdy obcan od statu dostat buchacku, aby boli vsetci na tom rovnako. Nikto by sa nebal ze: co ak ma ten druhy zbran?!" lebo by vedel ze "ten druhy" tu zbran urcite ma. Konecne by som mohol jazdit na tricine s pistolou trciacou z okna, ako o tom snivam kazdy vecer pred spanim (a vlastne aj cez den), len pre ten pocit. Ked by sa niekto s niekym v krcme pohadal, riesilo by sa to pistolnickym subojom ako za cias davno minulych. Preriedili by sa somari co potrebuju stale do niekoho vyryvat. Bolo by viac pracovnych miest, Viac miest na parkovanie kedze by bolo menej ludi (treba sa na to pozerat aj z tohto hladiska). A ked by ma (ako skoro kazdy den) niekto skoro sundal na kruhovych objazdoch, tak by som strielal rovno z okna, vsak co , konecne by si ludia davali bacha na to ako sa spravaju na ceste. Ach aky by bol ten svet nadherny