... všetko o BMW ...
Patricius napísal:slušný park, naozaj chýba už len tá e32
akosi som ju odignoroval
, takže zase veci ako lišty a podobné naložíme aj bez kombi. Čo sa ale uprieť nedá je rozdiel v pohodlí samozrejme taká E38 nedá to čo F01, kto nemal v rukách nepochopí, ale ak sa budem mať rozhodnuť či napr 5er alebo 7er siahnem po 7er. ono v podstate je to od faktu, že každý má niečo iné či už predstavy alebo reálne možnosti... Áno chcel by som napr. nové SUV od Bentley ale nemám na neho tak sa tým nebudem radiť do skupiny ľudí, ktorý tu chcú nakupovať takú E38 za stravenky, proste keď si len človek uvedomí, že kupovať 3x R18 gumy na F01 W221 E65 leto/zima potom oleje,brzdy, filtre a iné tak to chce trošku viac ako len 1000€ čistého. Netvrdím za na jednu sedmu treba 3500€ plat ale u troch sú už iné palky aj na drobnostiach, ktoré sa občas objavia. Ale dosť už o tom len som chcel, tak ako má napríklad niekto M3 ale mohol mať 7er napr E65 v tej cene je to jeho voľba ... Proste aby som to skrátil ja som na tieto vozidlá dosť zaťažený tak ako niekto napr na modely M... Jednoducho to je fakt, ktorý nezmením ľudia sú rôzny. To preto aj zmrzlina má viac príchutí či káva lebo každému sadne niečo iné, v autách je to podobné každý si nájde to svoje
Samozrejme toto píšem len ako pochopenie prečo mám E38 aj naďalej nie je to nič narážajúc na tvoj príspevok
)