MPowerMpower ono je to troška zložitejšie ... E38 som si kúpil lebo je to pre mňa srdcovka resp. bola možnosť v rámci Koradovej ponuky a ja som neváhal ... Nechcem tu ťahať staré veci ale, keby si sa opýtal Korada ako prebiehala kúpa tak by si bol možno na Slovenské pomeri dosť prekvapený. Začal by som faktom, že auto som ani neskúšal resp. za volant som ani nesadol

Cesta nazvime skušobná bola cca 3 minúty čo Korado došiel k sebe aby nemusel ísť napr. Taxíkom (kúpa prebiehala cca 10 minút max 5min od jeho bydliska ... Ďalej, moja optická kontrola trvala cca 10 sekúnd ! Aj to len čo som potreboval nahmatať kľučku aby som si mohol sadnúť dnu ... MOTOR resp. oblasť pod kapotou som ani nevidel, kontrola VIN atď vôbec neprebehla ... A gumy a podobné srandy som ani nevedel čo je na tom obuté v úvodzovkách kým som to doma nešiel umyť na wapku

PLATBA samozrejme na mieste v hotovosti a bez debát ! Dokonca som dostal veľmi dobrú kávu v kaviarni kde sa spísala len kupnopredajná v znení "ŽIADNA ZÁRUKA !" ... Takže takto dajak som veril a stále VERÍM Koradovi "Rado" Pre mňa to je človek s, ktorým by som nemal nikdy problém obchodovať čo bi len so zubnou pastou ! Jednoducho čo povedal tak BOLO nič ma neprekvapilo a za nič som na mieste kúpi nechcel zľavu (DOSLOVA ani 1€) Takže prečo mám E38 ? lebo je v nej také množstvo peňazí, ktoré tu dakto neposkladá za dva roky a to auto ide cca 3000km ročne ... To, že má stále svoje chyby je pravdou a výsledkom jej veku (napr mierne praskliny na koži) atď... Ale pre mňa to auto nemá cenu predávať len aby som ušetril napr. na ročnej poistke iste chápeš

Samozrejme toto píšem len ako pochopenie prečo mám E38 aj naďalej nie je to nič narážajúc na tvoj príspevok

To auto bude u mňa hádam aj keby malo zostať nepojazdné dakde bokom ... V prípade, že bude na predaj tak ale nedám, že chcem napr 10.000€ (hodnotil by som ju na 3500€ v stave akom je teraz aj s tým LPG. Samozrejme to je cena ktorú by som vedel reálne dostať na ruku od možného záujemcu. Nepíšem o SNOCH alá 8000€ a inzerát čo ma 2 roky a 5 strán hejtu

)
MB S nepôjde preč nakoľko je v stave, ktorý začína na AB.EU od 25.000€ (interiér výbava motor stav lak a všetko okolo) A kto ti dá za 10 ročnu S 25.000€

)
F01 je auto ktoré na seba zarába a na život ktorý vediem je to pracovný nástroj ...
E65 je auto mojej drahej takže to je ako u inej rodiny kde napr MUŽ má napr. Ford Focus, manželka Škodu Rapid ... Ja mam F01 ona E65 eta Vsjo ... Myslíš, že nebehám aj s tou E65 ? Jasne, že áno veď to je auto keď je pred garážou a zavadzia F/ku či S/ku nebudem tam šaškovať a beriem čo je po ruke a ona tiež