... všetko o BMW ...
pistacik11 napísal:tak to rozhodne by som tak nahlas nechvalil takymi vedomostami, a troska si to tuna premazal
blesk napísal:a to VIN to ma teda povodne alebo prerazene?
K-1 napísal:správne bola ukradnutá a teraz čo? treba to zošrotovať ? nie šak auto funguje ,,, len predtým bola kradnutá :)
a lopata nie je výraz pre skladačku ?
LOKI napísal:Vratim sa k spominanej M3 E36 GELB
- 8 ludi sledovalo inzerat, cez 3600 videni a LEN 1 zaujemca co cakal na cash kym preda e60...inak NIKTO
- nahodil som inzerat na CZ stranku a do 2 dni asi 8 mailov prislo
- nakoniec prisli a zobrali to do CZ a verim, ze spokojni...uz nevolali :) (Prvy co prisiel sa nelubil interier, ze treba do neho dat 1500eur ?a druhí cakali za tu cenu (na SK boli 2 ks, v CZ 4ks) TOP stav, pricom keby sli do DE, tak v takom stave stoja 12+.
Kopec story tu bolo o aute...koho zaujimal stav tak motor+prevodovka+spojka bola OK, tlmice este nieco vydrzia, interier po porieseni prednych sedacie vyzeral dobre, zadne napacire trebalo nejako prilepit lebo neviem na com tam pred tym drzali. Ohladom dopasovavania trebalo dopasovat kufor, zadne svetla a prednu kapotu, kto ju chcel mat v 100% stave tak najlepsie vymenit a nastriekat. Vozil som sa par krat na nej po BA a okrem klaustrofobickeho pocitu s mojimi 193cm a retro interierom to bol fajn racecar
blesk napísal:3.Na Slovensku su dve skupiny: ti co chcu presne taketo auto tak si radsej kupia drahsie a lepsie a ti co chcu len cikolvek rychle ale lacne na to nemaju