Dakujem za pochvalu :)
Tak po čase nejaké aktuality :
Vymenil sa olej konečne - za Mobil 1 0W40 a NO PROBLEM, motor ide ako rolexky
Vymenili sa prachovky na zadných tlmičoch
Predne tesniace gumičky na tlmič mam kupene ale vozím ich v kufri zatial
Tak isto sa mi podarilo ujebat tu plastovu kocku pod zdvihák o čo sa dvíha auto tak aj ta je nová
Prestali fungovat dynamicke svetlá, natáčanie šošoviek do zakruty - vymenila sa riadacia jednotka , vyškový senzor na naprave a opravil pretrhnuty kábel :)
Tak isto sa mi stalo, že mi jebla chargepipe, tj tá plastová trubka od intercooleru (vid foto) čo ide do škrtiacej klapky- nevydržala ten tlak od turba a vytrhlo ju, stalo sa mi to v BA a nevedeli mi to odstranit ani v BMW aspon na dojazd domov ked že taky diel nemali, nakoniec som v tescu kupil špagat a spravil som si to sam
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
aby tam držala aspon nasunuta. Celkom milo ma prekvapila cena plasovej trubky - 300€! Naštastie dakujem Martinovy46 za rychle dodanie za 200€ bez DPH.
No a to hlavné kupil som COBB ACCESSPORT, pre tych čo nevedia (
klik) kvazi je to lepšia alternatíva JB4, netreba tam žiadnu motáž, mapy sa nahravaju priamo do ECU, da sa na tom sledovat live data, logovat data počas jazdy, čitat chyby atd.. stačí to mat zapojene do OBD, robia nato rozny svetovy tunery software priamo na auto, rozhodne som chcel ist touto cestou ked že našim chiptunerom nedoverujem vobec..O cenach nehovorim. Od Joža mam aj SW na 520PS ak by som dokupil RB turbá :) priamo od nejakeho amika. No aby som sa vratil k tomu tak som skusal rozne mapy a bol som prekvapeny ako dokaze SW zmenit zvuk auta, to by som nikomu neuveril. To auto prská,buble striela do vyfuku no parada

Samozrejem aj ide lepšie a velmi sa stej vecičky teším
Nastriekal som aj strmene
S autom mám už par tisic km za sebou a som spokojny až na spotrebu

Ak tomu človek naklada nie je problém nechat 300eur na pupme za 3 týždne
Ešte rad by som vyskušal E85 30% + 70% 100oktan shell , Jožo do auta daval benzinove čerpadlo akesi ktore je prisposobene na methanol a hravo ho možem tankovat, potom po nahratí novej mapy by mal byt výkon zase večší tak že skúšam a vozím sa.
To je asi od poslednej návštevy všetko čo sa odohralo