Takze som to tu trosku premazal, niektore sracky sa tu vazne nedali citat.
Ad1: Dakujem vsetkym za podporu v tomto projekte.
Ad2: Respektujem ludi, ktori mi povedali, ze som sa na tom popalil a ze ta buracka bola moja vina etc. Je to pre ma hobby, nerobil som to pre nejaku navratnost, no ze to bude take zle, som veru necakal. Zial kvoli blbemu stiftu som musel kupovat druhy blok a kedze nie som lacny keket, spravil som to poriadne. Po 6 rokoch na moto som si povedal, ze zabit sa nepotrebujem a ze pojdem radsej do silnejsieho auta - 50,000km na 600ccm kurve sposobia par neprijemnych zazitkov, to mi verte. Skratka po tych vsetkych autach a motorkach to raz prist muselo. Po meste/obci som vsak vzdy jazdil normalne, ci auto alebo motorka. Nebudem tu ojebavat, ze po meste chodim vzdy 50kmh, no od nejakeho ohrozovania to ma kurva daleko. Smyklo ma na obrubnik, nechcel som buchnut kolesa, tak som nebrzdil, chytil som grip, no zial neskoro - chytil som lampu lavou castou a bolo to v pecku. Shit happens.
Ad3: CptObvious - plz nespamuj mi tu, vadi mi to

K teme: Meni sa pekne cely predok - vsetko sa robi u
http://www.migma.sk/Objednane diely: Nosniky, blatniky, podblatniky, kapota, predna vystuha, vsetky plastky okolo, lave svetlo facelift Hella, klima chladic, hlavny chladic, visko, vrtula, M naraznik, remenica, airbagy, pyroplasty.
K autu: Naraz smeroval do lavej casti - schytal to posilovac/zlomena remenica/, airbox a vrtula. To je vsetko.