... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

mmracing.sk

local
Auto: nonBMW
Kraj: Bratislavský

Re: BMW F01 - prevodovka

Utorok, 23. Júna 2015, 12:19

Kwaky napísal:
Je doma :)) oplatilo sa cakat, auto je ako nove a to doslova ! Prvych 400km za mnou a pocit ani neviem opisat. Oproti E65 uplne ina liga ! \:D/ buduci tyzden idem na vylet do Benatok, tak aspon poriadne otestujem :) foto bude ked pridem domov :D

Cakame na foto a skusenosti ;) dufam ze sa ti s nim dobre jazdi, daj vediet ako!

zollo
Auto: E60 535d
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 23. Júna 2015, 18:00

local napísal:
Cakame na foto a skusenosti ;) dufam ze sa ti s nim dobre jazdi, daj vediet ako!

tiez patris medzi tych looser-ov, ktorym sa tie velke "kravy" pacia ?? :shock:
lebo ja ano !! ](*,) :D (a to som donedavna povazoval sedmickarov za tych s "malym naradim" 8-[ )

Užívateľov profilový obrázok
Kwaky
Autor témy
Auto: 2013 BMW F13 640i
Kraj: Trnavský

Utorok, 23. Júna 2015, 20:39

Ospravedlňujem sa, auto je super spravil som už prvých 1000km na ňom. Neprispel som sem, pretože deň po kúpe sa mi stala veľmi nepríjemná záležitosť cudzím zavinením, ktorá bude mať dohru na súde (ak by niekto chcel vedieť čo sa stalo, prípadne má právnické vzdelanie a vie poradiť tak sa poteším PM správe ) :? No a aby toho nebolo málo tak na 4tý deň od kúpy do mňa zozadu vpálil týpek na fábii, podotýkam že v ten deň som o 10:00 mal obhliadku pre havarjiné poistenie, 10:30 som ho uhradil a 11:45 sa stala tá nehoda. Privolaný fizli ešte spravili zo mňa vinníka, lebo som cúval z park. miesta, ale to že on nepozeral letel a flekoval už im bolo jedno a to vychádzal z vedlajšej, bohužial zákon je jebnutý, nesmel som ho obmedziť aj keď nebola šanca ho zaregistrovať. Poškodenie bolo minimálne, odniesol si to iba narazník. Akurát dneska mi to v AutoMotive menili - 1339 € skoro ma prekotilo, ale ide to cez HP, tak niečo sa vráti z toho.. Takže asi toľko auto mám od 5.6. ale zatiaľ mám s ním len trápenie, ale verím že po tomto všetkom už snáď bude kľud. S predošlou 7mou za dva roky ani prd, a tuná za týždeň hneď problémov ](*,) Auto som si ešte ani poriadne nepofotil, ale posnažím sa aspon mobilom narýchlo :smile:
2012 AUDI A7 3.0 BiTDI S-Line - Ex
F01 730d mod. 2012 - Ex
E65 745i - Individual - Ex
E39 528i ///M - Ex

futy
Auto: C180w205
Kraj: Žilinský

Streda, 24. Júna 2015, 10:25

Cez HP by si mal platiť len spoluúčasť, záleží aká je zmluva ja mám 166,-€. Inak aj v Auparku v Za poniektorí chujkovia chodia ako na pretekoch, auto ktoré parkuje a snaží sa vycúvať nemá šancu a potom sa nie je čo čudovať že natrieska ](*,) a hlavne aby mal hrmotajúci výfuk tak túruje, aby všetci videli aký je kk..t. Ešteže si to už mal poistené inak raketa na úvod.
BMW 523i F10- som bez vrtule
Audi A4B8 TFSi- sa minulo už
VW BORA 1,6 16V- ex

Kwaky
Autor témy

Streda, 24. Júna 2015, 19:50

Tu je aspoň jedna foto z dneška aby sa nepovedalo, spravil som si výlet do Púchova.

Obrázok
F01 730d mod. 2012 - Ex
E39 528i ///M - Ex

DarkBeast
Auto: E91 LCI Mpacket
Kraj: Zahraničie

Streda, 24. Júna 2015, 22:59

futy napísal:
Cez HP by si mal platiť len spoluúčasť, záleží aká je zmluva ja mám 166,-€. Inak aj v Auparku v Za poniektorí chujkovia chodia ako na pretekoch, auto ktoré parkuje a snaží sa vycúvať nemá šancu a potom sa nie je čo čudovať že natrieska ](*,) a hlavne aby mal hrmotajúci výfuk tak túruje, aby všetci videli aký je kk..t. Ešteže si to už mal poistené inak raketa na úvod.

jop mne sa kedysi davno stalo niečo podobne a aj najskor to počas nehody bolo zapisane ako moje zavinenie no v poistovni s tym nesuhlasili a bola to spoluucasť ...

banned

Štvrtok, 25. Júna 2015, 00:26

Milujem tieto sumicky zverejnovane na net, z ktorych sa beznym ludom tocia hlavicky, a ty teraz len cakas kedy konecne poistovna posle prachy naspat, aby bolo na nasledujucu splatku. Nic proti tebe wraky, ale keby vybehnem niekomu do cesty, resp. mam miesto oci picu, a najebem do neho pri cuvani, hanba by ma fackovala a vystupil by som z auta, bez slova by som mu dal 400ecka do ruky, nech si opravi auto a so sklopenymi usami by som uhanal domov. Btw cudujes sa, ze brzdil? Sak ano, asi mal pridat nech ta rozjebe celeho, ked videl nejakeho geroja cuvat na F01, co zjavne netusi, ze ten zvuk co pipa neni policajny detektor, ale cuvacie senzory :idea:
banned... ...connecting people :)

futy
Auto: C180w205
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 25. Júna 2015, 06:27

prezraď, radíš sa medzi bežných ľudí a točí sa ti hlava ako vrtuľa na boeingu , alebo by si to poisťovni nechal ako sprepitné?.
BMW 523i F10- som bez vrtule
Audi A4B8 TFSi- sa minulo už
VW BORA 1,6 16V- ex

banned

Štvrtok, 25. Júna 2015, 07:00

Daval by som pozor na cestu a nikto by do mna nenajebal, potom by som nemusel riesit taketo drobne polozky.

Kwaky
Autor témy

Štvrtok, 25. Júna 2015, 08:17

Bannedko ani si tam nebol a mudruješ. Cúval som asi takým tempom že slimák by ma predbehol, ešte bol pri mne aj kamoš a ukazoval mi že možem, lebo zrovna na tej ceste sa neskutočne kokotsky vycúvava, a predstav si že ten jebo na fábii išiel tak že sme si ho ani jeden nevšimli, ani na cúvacej kamere som ho nezbadal jak letel, a v čase keď do mňa najebal som bol už celým autom v jazdnom pruhu. Ale tebe je škoda niečo vysvetlovať, lebo ty si ufonec, čo má schopnosť byť na 100 miestach v rovnaký čas a všetko vidieť. K tvojím už "klasickým" rečiam o peniažkoch len toľko, že mi ťa je veľmi ľúto chlapče, závisť je sviňa čo ? :smile: Keby som bol taký zauverovaný kktko bez peňazí jak ty, tak v AutoMotive nechám auto, kým poisťovňa nevystaví krycí list aby som nemusel nič platiť ty chujko, ale radšej som to vykešoval na mieste aby som mohol jazdiť. Sprav si kakauko, sadni za AB.eu pozeraj si akú pajtičku E53 za 4987 € si kupiš, ešte popros maminku aby ti doložila na narodky, a mne daj láskavo pokoj. Cmuk
F01 730d mod. 2012 - Ex
E39 528i ///M - Ex

ROKI49
Auto: G20 330i

Štvrtok, 25. Júna 2015, 08:27

Kwaky napísal:
Bannedko ani si tam nebol a mudruješ. Cúval som asi takým tempom že slimák by ma predbehol, ešte bol pri mne aj kamoš a ukazoval mi že možem, lebo zrovna na tej ceste sa neskutočne kokotsky vycúvava, a predstav si že ten jebo na fábii išiel tak že sme si ho ani jeden nevšimli, ani na cúvacej kamere som ho nezbadal jak letel, a v čase keď do mňa najebal som bol už celým autom v jazdnom pruhu. Ale tebe je škoda niečo vysvetlovať, lebo ty si ufonec, čo má schopnosť byť na 100 miestach v rovnaký čas a všetko vidieť. K tvojím už "klasickým" rečiam o peniažkoch len toľko, že mi ťa je veľmi ľúto chlapče, závisť je sviňa čo ? :smile: Keby som bol taký zauverovaný kktko bez peňazí jak ty, tak v AutoMotive nechám auto, kým poisťovňa nevystaví krycí list aby som nemusel nič platiť ty chujko, ale radšej som to vykešoval na mieste aby som mohol jazdiť. Sprav si kakauko, sadni za AB.eu pozeraj si akú pajtičku E53 za 4987 € si kupiš, ešte popros maminku aby ti doložila na narodky, a mne daj láskavo pokoj. Cmuk

Musim sa penneda zastat v niektorych veciach:
-na 100 miestach urcite nie je, je akurat na sluzobke v anglicku
-E53 by urcite nepozeral, preferuje auta do 500ecka
-zauverovany nie je, len dlzi na zdravotnom :mrgreen:
-je mozne, ze v tej fabii sedel prave on
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

typecek
Kraj: Košický

Štvrtok, 25. Júna 2015, 12:27

banned napísal:
Milujem tieto sumicky zverejnovane na net, z ktorych sa beznym ludom tocia hlavicky, a ty teraz len cakas kedy konecne poistovna posle prachy naspat, aby bolo na nasledujucu splatku. Nic proti tebe wraky, ale keby vybehnem niekomu do cesty, resp. mam miesto oci picu, a najebem do neho pri cuvani, hanba by ma fackovala a vystupil by som z auta, bez slova by som mu dal 400ecka do ruky, nech si opravi auto a so sklopenymi usami by som uhanal domov. Btw cudujes sa, ze brzdil? Sak ano, asi mal pridat nech ta rozjebe celeho, ked videl nejakeho geroja cuvat na F01, co zjavne netusi, ze ten zvuk co pipa neni policajny detektor, ale cuvacie senzory :idea:

je tu nejaky admin? dokedy tu este tohto curaka budete tolerovat? co okrem hlupych reci a urazania prinasa tomuto foru?

Simpson
Kraj: Košický

Štvrtok, 25. Júna 2015, 14:28

krasne, uzivatel s jednym prispevkom
ked uz nemas gule to napisat pod svojim nickom, tak radsej nepis nic

banned

Štvrtok, 25. Júna 2015, 15:31

typecek napísal:

je tu nejaky admin? dokedy tu este tohto curaka budete tolerovat? co okrem hlupych reci a urazania prinasa tomuto foru?

Hessy, zloz tu masku z tvare!!!

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných