... všetko o BMW ...
Kwaky napísal:Je doma :)) oplatilo sa cakat, auto je ako nove a to doslova ! Prvych 400km za mnou a pocit ani neviem opisat. Oproti E65 uplne ina liga !buduci tyzden idem na vylet do Benatok, tak aspon poriadne otestujem :) foto bude ked pridem domov
local napísal:Cakame na foto a skusenostidufam ze sa ti s nim dobre jazdi, daj vediet ako!
futy napísal:Cez HP by si mal platiť len spoluúčasť, záleží aká je zmluva ja mám 166,-€. Inak aj v Auparku v Za poniektorí chujkovia chodia ako na pretekoch, auto ktoré parkuje a snaží sa vycúvať nemá šancu a potom sa nie je čo čudovať že natrieskaa hlavne aby mal hrmotajúci výfuk tak túruje, aby všetci videli aký je kk..t. Ešteže si to už mal poistené inak raketa na úvod.
Kwaky napísal:Bannedko ani si tam nebol a mudruješ. Cúval som asi takým tempom že slimák by ma predbehol, ešte bol pri mne aj kamoš a ukazoval mi že možem, lebo zrovna na tej ceste sa neskutočne kokotsky vycúvava, a predstav si že ten jebo na fábii išiel tak že sme si ho ani jeden nevšimli, ani na cúvacej kamere som ho nezbadal jak letel, a v čase keď do mňa najebal som bol už celým autom v jazdnom pruhu. Ale tebe je škoda niečo vysvetlovať, lebo ty si ufonec, čo má schopnosť byť na 100 miestach v rovnaký čas a všetko vidieť. K tvojím už "klasickým" rečiam o peniažkoch len toľko, že mi ťa je veľmi ľúto chlapče, závisť je sviňa čo ?Keby som bol taký zauverovaný kktko bez peňazí jak ty, tak v AutoMotive nechám auto, kým poisťovňa nevystaví krycí list aby som nemusel nič platiť ty chujko, ale radšej som to vykešoval na mieste aby som mohol jazdiť. Sprav si kakauko, sadni za AB.eu pozeraj si akú pajtičku E53 za 4987 € si kupiš, ešte popros maminku aby ti doložila na narodky, a mne daj láskavo pokoj. Cmuk
banned napísal:Milujem tieto sumicky zverejnovane na net, z ktorych sa beznym ludom tocia hlavicky, a ty teraz len cakas kedy konecne poistovna posle prachy naspat, aby bolo na nasledujucu splatku. Nic proti tebe wraky, ale keby vybehnem niekomu do cesty, resp. mam miesto oci picu, a najebem do neho pri cuvani, hanba by ma fackovala a vystupil by som z auta, bez slova by som mu dal 400ecka do ruky, nech si opravi auto a so sklopenymi usami by som uhanal domov. Btw cudujes sa, ze brzdil? Sak ano, asi mal pridat nech ta rozjebe celeho, ked videl nejakeho geroja cuvat na F01, co zjavne netusi, ze ten zvuk co pipa neni policajny detektor, ale cuvacie senzory
typecek napísal:
je tu nejaky admin? dokedy tu este tohto curaka budete tolerovat? co okrem hlupych reci a urazania prinasa tomuto foru?