... všetko o BMW ...
Kwaky napísal:Nechcem zakladať novú tému, tak napíšem sem.
Prosím o Vaše názory, viem že auto kupujem ja, ale možno mi to pomôže utvrdiť sa v tom že to bude správny krok. Na Zsoltiho som zatiaľ nepočul zlé slová, tak dúfam že sa nesklamem.
Ďakujem za všetky Vaše postrehy.
local napísal:Nekupuj ho, chcem ho ja! Ale vazne, myslim ze do 7 velmi dobra kombinacia vybavy. Ak by som si ja mal vybrat nove auto, tak kupujem presne nieco taketo, ma vnutri vsetko co chcem. Ja osobne som od Zsoltiho kupil 2 auta, obe pre seba a nikdy som nemal ani naznak problemu, clovek ktory jedna slusne a podnika slusne.
Ak je auto na dlhe presuny to co chces, tak podla mna budes spokojny.
banned napísal:A miesto na dvore uz mas??!
Kwaky napísal:
Ďakujem za utvrdenie ma v tom že u Zsoltiho dobre nakúpim. Jediné čo ma hnevá je, že musím na tú sedmu u neho čakať, pretože ešte stále neprišiel TP odhlásený z DE. Začínam byť z toho veľmi nervózny, pretože som už druhý týždeň bez auta. Keby som sa bol rozhodol pre inú už som dávno mohol jazdiť, no táto jeho je asi najlepšia akú viem kúpiť. Volám mu každý deň od pondelka či neprišiel TP, už mi je to až trápne, ale čo narobím. Stále mi vraví že v piatok by mala byť na značkách, no pomaly sa pripravujem na to že tento víkend budem ešte stále bez auta![]()
![]()
local napísal:
Tak drzim palce, mne inak tiez tusim naposledy posielal nejake doklady postou, ja som prisiel v sobotu, za 5 minut kupil a tusim papiere mi potom poslal na dalsi tyzden. ale vsetko bolo bezproblemove.
banned napísal:Priznaj, ze ti neodklepli pozicku a teraz taketo story davas