... všetko o BMW ...
Georgo napísal:Super výkon keď si prešiel s čistým štítom! Pokiaľ máš ten blok na 20 € iba jeden, tak si dopadol celkom dobre :-). Ďakujeme za príspevok do spoločnej kasy.
fox1k napísal:najlepšie vyčistiť vstreky na ultrazvuku.
tiež som tie čističe používal, nakoniec som vytiahol vstreky a aj tak boli zalepené špičky, po takomto čistený sa upravili aj hodnoty![]()
momentálne už lejem len VIFko a pohoda
fox1k napísal:To nechám ako záložný plán, keď nepomôže tento čističnajlepšie vyčistiť vstreky na ultrazvuku...
wikyxxx napísal:Šťastný človekOdvtedy čo som to urobil nemám problém... tankujem naďalej v At ale už na omw keď si spomeniem tam nalejem vif alebo teraz mám castrol TDA a už ten motor nedými tolko ani neklepe ale stale mám na prvej tryske prepad +1 a ostatne su na 0 nechapem tomu .... ale motor ide bez problémov... takže neriešim.
nadro napísal:Skúsim to asi takto, zajtra mám cestu cca. 70 km, nalejem tam aditívum, načapujem za 5€ak chceš, aby to malo čo najlepší efekt tak to daj do tej rezervy natankuj za 5eur a pojazdi. Bude to asi najviac účinné, lebo bude najväčšia koncentrácia...