... všetko o BMW ...
ViktorDDD napísal:venox: dáš auto na znalecký posudok a tam ti povedia že je to 15ročné auto pomaly s pol miliónom na krku čiže sa motor opotreboval a hotovo, zaplatíš za posudok a potom tak či tak za druhý motor
venox napísal:
Akurat dnes som pokecal s kolegom a vravel mi nepeknu vec. Predal auto pred rokom bez katalyzatoru a nenapisal to do zavad (auto predal za 900€ stara herka na presuvanie.... sak kto by to reklamoval....) .... prave pred par dnami prehral sud a auto musi zobrat naspat -> vyplatit sumu 900€ kupujucemu.![]()
![]()
tak mi povedz teda.... kua
venox napísal:
Akurat dnes som pokecal s kolegom a vravel mi nepeknu vec. Predal auto pred rokom bez katalyzatoru a nenapisal to do zavad (auto predal za 900€ stara herka na presuvanie.... sak kto by to reklamoval....) .... prave pred par dnami prehral sud a auto musi zobrat naspat -> vyplatit sumu 900€ kupujucemu.![]()
![]()
venox napísal:Akurat dnes som pokecal s kolegom a vravel mi nepeknu vec. Predal auto pred rokom bez katalyzatoru a nenapisal to do zavad (auto predal za 900€ stara herka na presuvanie.... sak kto by to reklamoval....) .... prave pred par dnami prehral sud a auto musi zobrat naspat -> vyplatit sumu 900€ kupujucemu.![]()
![]()
Dogg88 napísal:uz len toto je chujovina...
ked prehras sud tak platis okrem auta (900€) este uroky kupujucemu + sudne poplatky kupujucemu a sudne trovy
cptObvious napísal:
kokotina jak remen...ak kupujuci to auto rok pouzival, sposobil dalsie opotrebenie preto suma praveze nebyva rovnaka a rozhodne nema narok na vratenie celej sumy.
Pokial sa tak stalo, by som sa odvolal (zrejme na kokot pravnik alebo rozpravkar co to rozpraval)
Dogg88 napísal:Ja pisem z praxe, nie dojmy
Ked sa o auto sudis, tak ho nemozes pouzivat
Dogg88 napísal:Odpoved hodna teba