... všetko o BMW ...
voloda napísal:Gumy nestoja 3tis. eur a prezutie cloveka tiez nezrujnuje.
voloda napísal:
A obhajoba, ze na auto pozeram v 99%ach zvnutra je az usmevna.
voMacK napísal:Rec je predsa o diskoch. Ja napriklad repliky absolutne neuznavam. Origo AEZy mi absolutne nevadia.![]()
To je proste holy fakt. A nic na tom usmevne nevidim. Ja pridem do garaze k autu a hned nastupim. Ked pridem na meisto urcenia, vystupim a tiez idem prec. Nestojim pri aute, neobzeram si ho a neodpadavam z neho, ci ma letne alebo zimne obutie. 99% z casu je moj kontakt s autom zvnutra. Tak fakt neviem, co ti na tom pride take usmevne...
Preto mne osobne napr nevadi, ze auto nema M-paket. Ako jasne, ze to s tym vypada lepsie, ale tie benefity su minimalne. Preferujem vybavu, ktora mi realne sprijemni jazdu.
voMacK napísal:Neviem ako ty,ale ja sa na auto pozeram 99% casu z vnutra. Takze to ako vypada z vonku ma popravde zas az tak moc nerapi. A uz vobec nie natolko aby som za zimne obutie vygrcal povedzme 3tis eur...
voloda napísal:Ja len hovorim, ze netreba vyhadzovat 3tis. za kolesa (skarede disky+pneu) ked staci kupit gumy za 1tis. (co musis aj bez diskov) a auto aj po prezuti vyzera rovnako "pekne". Repliky neuznavam ani ja.Ale ako hovorim 100 ludi 100 chuti.
Bikemann napísal:
Tak toto si napisal pekny nezmysel.
Potom naco si vsetci na klube kupuju pekne velke kolesa? Preto ze sa na auto pozeraju 99% z vnutra?![]()
![]()
![]()
pistacik11 napísal:Neviem načo nová téma, keď sa jedná O to isté auto, prakticky pokračovanie V príbehu, a ďalší kupujúci tu má celú históriu auta
egres333 napísal:ja pribeh ani nechcem, ja chcem len predat disky![]()
![]()
a samozrejme spamovat tento mexicanov