... všetko o BMW ...
 . Zohnal som jednu kasnu s ktorej ju raz niekedy dam dokopy. Auto bolo vidno posledny krat na german cars kde sme dosli na 7valcov lebo boli vytopene cievky a nestihol som to vsetko vysusit. Auto je uz docsne vyradene s evidencie
. Zohnal som jednu kasnu s ktorej ju raz niekedy dam dokopy. Auto bolo vidno posledny krat na german cars kde sme dosli na 7valcov lebo boli vytopene cievky a nestihol som to vsetko vysusit. Auto je uz docsne vyradene s evidencie   .
 .

som ale rad ze tam stale je a ze to nikto nevymenil za nejake kalsicke tlmice. V polsku stoji repas jedneho tlmicu okolo 200euro. Este by som rad podakoval nejakemu mechanikovi ktory sa pustil do pretesnovania motora. Aky vyznam ma rozobrat vsetko a vsade natlacit silikon a pouzit stare tesnenia ?
 som ale rad ze tam stale je a ze to nikto nevymenil za nejake kalsicke tlmice. V polsku stoji repas jedneho tlmicu okolo 200euro. Este by som rad podakoval nejakemu mechanikovi ktory sa pustil do pretesnovania motora. Aky vyznam ma rozobrat vsetko a vsade natlacit silikon a pouzit stare tesnenia ?