... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
jararak napísal:povedz jedno normalne auto
 , inac jedna z alternativ, btw velmi sami paci (aspon taky prvy dojem) novy leon
, inac jedna z alternativ, btw velmi sami paci (aspon taky prvy dojem) novy leonBullit55 napísal:Mal som 320d 135kw N47, super tah, mega spotreba(mimo mesta pod 4l).
 ak sa teda bavime o hybride.....ci?
  ak sa teda bavime o hybride.....ci?  ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
jurkyLE napísal:asi si mal nieco zle, ta spotreba sa mi zda vysoka, cca 200 konove auto by malo ist max za 3 litre na stovkuak sa teda bavime o hybride.....ci?

Bullit55 napísal:
Unika mi podstata a prinos tvojho prispevku nejak, asi mam este opicu
 Komfort, ticho, pohodlie ... Týka sa to aj prístupu v servise  (aj keď spústa ľudí nadáva, ale asi nemali Škodovky tam Vás majú úplne v prdeli )
  Komfort, ticho, pohodlie ... Týka sa to aj prístupu v servise  (aj keď spústa ľudí nadáva, ale asi nemali Škodovky tam Vás majú úplne v prdeli ) Výkon BMW zvýšený origo Power Performance kit na 147 kW, takže celkom v pohode aj na tak veľké a ťažké auto, výbava tiež. ( Aj keď si hovorím že snád' budúce BMW bude opäť 6 hrnček, hlavne pri ranných štartoch
  Výkon BMW zvýšený origo Power Performance kit na 147 kW, takže celkom v pohode aj na tak veľké a ťažké auto, výbava tiež. ( Aj keď si hovorím že snád' budúce BMW bude opäť 6 hrnček, hlavne pri ranných štartoch  )
 ) a neviem čo je poriadne auto.
 a neviem čo je poriadne auto.jararak napísal:co javiem, jazdenu x5 e53 kupis za 8t, fabiu tiez