... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Napster050
Auto: G30, E92, 1000MB
Kraj: Žilinský

Re: Cestní piráti a parkovanie.

Streda, 4. Februára 2015, 02:11

páni, dajú sa nejak riešiť dojebané dvere od parkovania keď netuším kto to vykonal ? na PZP by som asi musel vedieť aspoň značku, čo ?

Užívateľov profilový obrázok
//MPower
Auto: BMW F82 ///M4
Kraj: Bratislavský

Streda, 4. Februára 2015, 08:23

Aj keby si vedel znacku cez PZP nemas takmer absolutnu sancu vymoct nejaku cast skody v tvojom pripade.. Ich team pravnikou by to podla mna uhral aj keby mas zaznam z nejakej bezb.kamery nie to este takto.. Proste im to nedokazes na taketo veci treba havarijne poistenie.

PS : presne pre toto parkujem v strede ciary (ano zaberam 2 parkovacie miesta) hlavne pred obchodmi, uz sa mi stalo ze mi zenska jebla auto rovno pred ocami ako som sa vracal a este to chcela zahrat ze nic , poslal som ju nech radsej zmizne nez ma vytoci este viac.. Nenecham si skrz bandu nezodpovednych "soferov" dobuchat auto a nech si kazdy mysli aky som vraj pirat, keby sa tu ludia chovali ako maju tak parkujem normalne ale tu si plno ludi nevazi ani to svoje auto tak ma tak v p.. ze ti s 206kou ojebe dvere

bado
Auto: bmw 320d e46

Streda, 4. Februára 2015, 11:37

MPower suhlasim stebou :thumbup:

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 5. Februára 2015, 11:36

Každý sedlák čo má auto iba na vozenie ako dopravný prostriedok,tak jebe na to že ludia napríklad ako mi si auto čačkaju nie na chorej urovni,ale na urovni hodnej značky tak si povie prečo mu nejebnut do dverí,ked ja mam iba pojeban....u škodovku......za to by som lamal ruky......
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

bado
Auto: bmw 320d e46

Štvrtok, 5. Februára 2015, 12:49

Preeesne tak TT-SIMIK, palec hore :thumbup: :thumbup:

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 5. Februára 2015, 12:57

Pod clankom o tom, ze buchnutie dverami a odjazd z parkoviska moze byt brane ako utek z miesta nehody boli mnohe prispevky prave v style "vsak je to len auto".
a prave to je ten problem. Ked som v garazi otvoril dvere a tukol hranu dveri o stenu hned som prj tych dverach cupel a kontroloval ake velke je poskodenie. Taky trulo ktoremu je jeho ochcafka ukradnuta sa nehladi ci niekomu nesposobil skodu... KURVA CHOD JAZDIT DO INDIE DEBIL :evil:

Cvrk

Štvrtok, 5. Februára 2015, 14:19

V našej rodine je tiež škodovica používaná čisto na "A -> B" a po cca 20-tom ťahu kľúčmi som to vzdal s počítaním, pri nákupných centrách parkujem radšej kde nikto nestojí vedľa mňa a aj tak sa tomu nevyhnem... auto je statne doudierané a to nemusím mať ani lepšie auto, vždy sa nájde nejaký šulin ktorý neberie ohľad na okolie, prípadne neho ambície na tomto svete sú napĺňané poškodzovaním cudzieho majetku.

ventiakk
Auto: e39 53OD
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 5. Februára 2015, 17:06

//MPower napísal:
Aj keby si vedel znacku cez PZP nemas takmer absolutnu sancu vymoct nejaku cast skody v tvojom pripade.. Ich team pravnikou by to podla mna uhral aj keby mas zaznam z nejakej bezb.kamery nie to este takto.. Proste im to nedokazes na taketo veci treba havarijne poistenie.

PS : presne pre toto parkujem v strede ciary (ano zaberam 2 parkovacie miesta) hlavne pred obchodmi, uz sa mi stalo ze mi zenska jebla auto rovno pred ocami ako som sa vracal a este to chcela zahrat ze nic , poslal som ju nech radsej zmizne nez ma vytoci este viac.. Nenecham si skrz bandu nezodpovednych "soferov" dobuchat auto a nech si kazdy mysli aky som vraj pirat, keby sa tu ludia chovali ako maju tak parkujem normalne ale tu si plno ludi nevazi ani to svoje auto tak ma tak v p.. ze ti s 206kou ojebe dvere

lenze su aj taky smradi,ze ked vidia niekoho cez dve miesta na ten just mu volaco urobia .ja to riesim tek ze racej zaparkujem dalej kde je menej aut a racej prejdem pešo :roll:

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Štvrtok, 5. Februára 2015, 17:14

ja sa zas snazim vyhladavat mercedess, bmw, audi.. a vedla nich zaparkujem.. aspon viem, ze tam by mohli byt ludia s rozumom a nejebat do dveri..
ale ked mi dakto do tych dveri jebne, tak si to aj tak nevsimnem v tom pocte odrenin.. :lol:

Hugino
Auto: E61&E70

Štvrtok, 5. Februára 2015, 17:22

Dneska ráno na obchvate šedá E61 LCI v pakete, ŠPZ som nestihol.....bez svetiel, bez blinkrov si to jebal krásnou rannou premávkou.....keby kamión nepribrzdil, vznikne hromadný vrakáč na moste :thumbup:
E70 X5 4.8i
E61 530d LCi
Ex E39 540iA Touring " Alles unter acht zylinder ist sozial..."

jararak
Auto: skodofka 120l

Streda, 25. Februára 2015, 18:34

je nejaka nova povinnost jazdit bez spetakov alebo co? za posledne 2 dni mi nedalo prednost na dialnici asi 70 aut, btw nepomaha ani jazda s hmlovkami, skusim asi dialkove.
ani sa necudujem, ze mi umreli kotuce, brzdit 60km/h dole nieje vobec sranda.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Streda, 25. Februára 2015, 19:48

co robia na dialnici auta iduce 70kmh? :mrgreen:

jararak
Auto: skodofka 120l

Štvrtok, 26. Februára 2015, 05:12

by si sa cudoval, ale tu fakt chodia take pod auta, ze ked som chodil jednu chvilku za kamionami, tak ich sfukovalo do pola ked sme to davali v kolone ;)
zase nevravim, ze chodim 130, ale nie viac ako 150.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Majo
Auto: e36 328iA LPG
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 26. Februára 2015, 07:28

SurrendeR napísal:
co robia na dialnici auta iduce 70kmh? :mrgreen:

toto by aj mna zaujimalo a uplne idealne v oboch pruhoch. V poslednej dobe beham dost na Nive, takze idem po dialnici do 140 tacho(co je real este o dorych 7km/h menej) a na usekoch ZV-BB a ZV-ZH ma obehne priemerne 1-2 auta, vsetci ostatni idu daleko pomalsie. Nie ze by na to nemali pravo, len ma to v dnesnej dobe zaraza a udivuje, ze ja vlecuci sa na huciacich M/T kolesach som pomaly najrychlejsi...

este doplnim: Vcera som isiel na 36ke do ZH a jediny normalny mi tam pripadal typek na novsom baworaku, nelepil sa, neblikal, obehol ma az ked som sam uhol(uz pri skoro 170ke, pridal som aby som mu nezavadzal v lavom, inak som siel len 130+)... Vsetci ostatni sa mi bezhlavo vrhali pod kolesa na poslednu chvilu asi 90kou, takze cim dalej mam pocit, ze pirati su ti pomali a nebezpecni a nie ti co jazdia jemne nad limit....
Naposledy upravil/-a Majo v Štvrtok, 26. Februára 2015, 07:34, upravené celkom 2 krát.

sineDko
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 26. Februára 2015, 07:32

tak tak. 95% casu staci ist skutocnych 130 a si najrychlejsi. ludia setria, naucili sa ze ci idu 110 alebo 130 pridu casovo rovnako a usetri kus paliva

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 221 neregistrovaných