... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Re: Cestní piráti a parkovanie.

Štvrtok, 26. Februára 2015, 07:32

Jj tiez som si vsimol tento fenomen dnesnej doby, najlepsie je chytit kkta medzi zv a sliacom ktory si mysli, ze ist 60-70 je ok... na dialnici ho clovek moze aspon obehnut pokial sa dement nerozhodne obiehat bez pridania ale chytit takehoto curaka na okreske je na prokuratora.

Majo
Auto: e36 328iA LPG

Štvrtok, 26. Februára 2015, 07:38

teraz neviem, ci som to tu uz niekde kedysi nepisal, mozno sa budem opakovat, ale na useku ZV-DT-Krivan sa pre zmenu vsetci naucili ist 50. Je tam par obmedzeni kvoli stavbe, zopar ich ma mozno aj cez kilometer, ale ist kvoli tomu 30km vkuse 50kou je fakt uchylne. Ked sa ponahlam, naskakuju mi z toho zilky na cele :mrgreen: , minule ma donutili ziguliakom so 4metrovym vozikom obiehat kolonu 6 aut, oproti siroko daleko nic a vsetci sme sli 50.... Okrem mna vtedy neobiehal nik.... chore

EBOLA

Štvrtok, 26. Februára 2015, 07:47

Ja som sa minuly tyzden ponahlal domov, siel som krizom cez mesto, panko na vane sa rozbiehal stylom, ze som si povodne myslel, ze soferuje zenska, tak som to psychicky nevydrzal a obehol som ho. ten curak mal priatela na telefone ktory mu asi radil ako sa tam dava 2ka. vytoceny som bol jak pes, za 50m na to sa mi z vedlajsej pichla predomna daka hnila hajtra a curak sa ani neobtazoval pridat aby ma neobmedzil.... obvykle poviem len 1-2 nadavky ale vtedy museli tu serenadu pocut aj ludia na ulici ](*,)

apropo, majo ja tam strasne nerad predbieham. jedine kde sa to akotak da je pred a za zvolenskou slatinou.

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 26. Februára 2015, 08:30

ste ma potesili, zajtra tamad idem, zase

idealne kolona 5 -10 kamionov s medzerami 2 futbalovych stadionov a panko na ceede sinie 110, ved dobre no, nesom hovedo, pockam, sak ci ho obehnem, alebo nie, do roboty mi to trva 30 minut, ale ked sa ani za poslednym kamionom neuhol, tak som mu blikol, to som asi nemal robit, panko dostal orgazmus, v tej pixli vyskakoval ze sa mu az gumy od asfaltu odliepali, nalepil sa hned za mna a zacal ma vyblikavat, je toto normalne? samozrejme vydrzlo mu to asi 100m, podradil som do 4 a pridal na svojich 140 tachacovych. samozrejme uplna novinka - dialnica/nedialnica 110-120km, na dialnici to zavadzia, na obchvate ta to vyblika co to je za zvlastnu sortu?
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

revenge
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 26. Februára 2015, 21:13

jararak napísal:
ste ma potesili, zajtra tamad idem, zase

idealne kolona 5 -10 kamionov s medzerami 2 futbalovych stadionov a panko na ceede sinie 110, ved dobre no, nesom hovedo, pockam, sak ci ho obehnem, alebo nie, do roboty mi to trva 30 minut, ale ked sa ani za poslednym kamionom neuhol, tak som mu blikol, to som asi nemal robit, panko dostal orgazmus, v tej pixli vyskakoval ze sa mu az gumy od asfaltu odliepali, nalepil sa hned za mna a zacal ma vyblikavat, je toto normalne? samozrejme vydrzlo mu to asi 100m, podradil som do 4 a pridal na svojich 140 tachacovych. samozrejme uplna novinka - dialnica/nedialnica 110-120km, na dialnici to zavadzia, na obchvate ta to vyblika co to je za zvlastnu sortu?

To je sorta KokoD , minule som taku sortu stretol na peugeote 206 jak si to jebe po dialnici 127km/hod do kopca tlacil ho aj severo-vychodne juzny prievan a dobrych 5km som ho tlačil pre sebou na 540i, reku chlapce po pravej strane ta obiehat nebudem ak by si nahodou zazmatkoval potom mu asi doslo ze kupil pomalu picovinu tak sa dal do praveho pruhu.Ale tiež to nechapem sak ked idem v lavom po dialnici tak sledujem kazdych 15s ci tam nejde nejaky papalaš 150+ zozadu.Bol to udenáč ináč a v pravom nic po cely cas neslo,nechapem ci isiel prave s UK a bol zvyknuty na lavý alebo co....

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Piatok, 27. Februára 2015, 08:33

takeho kokota som raz stretol na R1, aut bolo pomenej, išiel predomnou, prava zakruta pravy pruh, lava zakruta lavy pruh, šiel 120, keď som chcel obehnúť tak som mohol len v zakrute do prava, blikal som trubil ukazoval rôzne gestá, obehol som vzdialil sa asi o kilometer, tempomat na 140, po 2 minútach sa znova objavil, obehol, spomalil na 120 a zas, prava zakruta pravy pruh lava zakruta lavy pruh, normalne som mal chuť isť za ním do cielu jeho cesty a opraviť mu oči pajsrom . . .
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

voMacK
Auto: G31 540i

Piatok, 27. Februára 2015, 11:28

Dnes rano, vytrepem sa z domu a o ulicu dalej, ako si to siniem po hlavnej ceste, tak z vedlajsej mi vyletela do cesty Felacia, ktora CUVALA pod plnym plynom!!! Jej pilot ma bud nevidel, alebo ma mal tazko v pici..som brzdil aj ocami...
Ako moze niekto vletiet a este aj cuvat do cesty, tak ze tomu jebne plny kotol a ani sa nepozre, ci nieco ide....pice...nervy v hajzlu cele rano.. :mrgreen:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

mexican
Auto: modré géčko

Piatok, 27. Februára 2015, 11:50

Máš nervy, že si nevyužil príležitosť zase rozjebať modrú plečku? Mohol by si si zase spraviť fajočku do zoznamu a keby si ho sejmul, bolo by o jednoho kokota na ceste menej :mrgreen:
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

auto111
Kraj: Trnavský

Piatok, 27. Februára 2015, 12:33

voMacK: nieco podobne som dnes videl.

Vodic rachotiny (vylietany Peugeot) si v pohode naplno zacne cuvat spoza velkej dodavky na cestu. Nemal sancu nic vidiet a prave vtedy islo auto po ceste kde cuval.
Jedine stastie bolo, ze vodic na ceste isiel opatrne inak by bola realna mensia buracka.

Podla mna takito vodici soferuju z "donutenia", soferovanie neznasaju (tzn. odmietaju sa naucit jazdit normalne), pripadne jazdia pravidelne naliati. ](*,)

Gabo10
Auto: E39 530iA

Piatok, 27. Februára 2015, 16:12

Pridám sa k vám :D dnes som šiel za jedným kombi a myslel som že stratím nervy a to som šiel len na úseku 7km za ním.Zhrniem to:
na 90tke šiel 80km/h následne v 70tke šiel rovných 50km/h a aby to ukončil tak na vjazde do mesta na dvojprúdovke si to viedol 37km/h v ľavom pruhu ](*,) ](*,) Kedže som sa ponáhlal a na blikanie nereagoval som ho obehol z prava nakoniec a ešte ma vytrúbil :D

Nepochopím či ľudia už fakt kvôli tým 3litrom spotreby na nádrž čo ušetria sú schopný toto robiť alebo prečo :roll: Aj ja sa niekedy mestom presúvam fakt iba doslova 20tkou ale ked ide niečo za mnou tak už pridám na tých 50 nech ho nebrzdím
Ľudia, ktorí tvrdia, že sa nedá, nemajú zavadzať ľuďom, ktorí veria, že sa dá.....
[E39 530iA] Daily car
[E39 530D] socialne presúvadlo EX

sineDko
Kraj: Zahraničie

Sobota, 28. Februára 2015, 09:12

no tento tyzden som bol za pyráta ja. keby ste to chceli niekedy skusit tak obiehat policajne auto ktore cele mesto zdrzuje premavku je zakazane. som ho teda nenapadne obehol cez kruhovy (policia cez odbocovaci, tak ja lezernym tempom cez kruhovy som ich predbehol) a zachvilu majaky s pohladom: ako si to predstavujete predbiehat policiu [-X

EBOLA

Sobota, 28. Februára 2015, 10:54

Policajtov obieham uplne normalne ked sa vlecu... toto tiez nepochopim. idu 80 a vsetci jak kacicky za nimi. obehol som ich+2 auta a nic sa nestalo. ved by som sa opytal ci ma vodicak 2 tyzdne, ze zdrzuje.

cptObvious

Sobota, 28. Februára 2015, 11:11

PaCHov predbieham standard sposobom ako kohokolvek ineho. Su taki isti ucastnici premavky ako ktokolvek iny. Nechapem co su vsetci z nich dosrati...

mexican
Auto: modré géčko

Sobota, 28. Februára 2015, 11:14

Ja tiež nemám problém s predbiehaním PACH. Chlapci možno aj berú do úvahy aké auto ich predbehlo :mrgreen:
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

sineDko
Kraj: Zahraničie

Sobota, 28. Februára 2015, 11:22

taka hnusna e39 kombi :mrgreen:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 222 neregistrovaných