... všetko o BMW ...
EBOLA napísal:hessy nahaaaaj. uz dlho tu nebol dobry "pokec"
BrunoSoprano napísal:
jo, budem to musieť zmerať a porovnať s tebou,ja mám zasa taký úsek na 200metovom mám 120km/h ,400metrovom úseku naberiem 150km/h a na 800metrovom mám kúsok cez 180km/h,a maximálka 240km/h a ešte sa mi zdalo že by išlo ale to už by som čakal do svatého dindyho a nechcel som pokúšat šťastie a pangle... niekedy to natočím,máme to u nás označené značkami na rovnom úseku ,kde je 200m ,400m a kde 800m, my sme tu taký fanatici tak si meriame priebežne občas kontrolujeme ,či nám kone neutíkli k susedom...ešte vyskúšaj pružnosť chipu z 80na120km/h sa meriava na 4ke kolko máš ,séria má uvádzané v knižke čo mám od vozidla že 6,9s. A ukoho si dal robiť chip, aké hodnoty by si mal mať v PS a nm?
ROKI49 napísal:Na kieho otca trapis nezohriaty motor? Ty si velmi zvlastny clovek.....
ROKI49 napísal:Na kieho otca trapis nezohriaty motor? Ty si velmi zvlastny clovek.....
Gabo10 napísal:však jazdí krátke trasy do 7km ako písalten motor nebol zahriaty od minulého majiteľa
tomikadze napísal:
takze zmerane 80-120 na stvorke cca 5,2 sekundy.... to bolo bez pripravy narychlo ani motor nebol na prevadzkovej... da sa aj za 5 podla mna..
ked bude treba dam k meraniu aj oficialne stanovisko ministerstva vnutra a podrobnu analyzu z katastralneho uradu mesta Bratislava ze meranie sa uskutocnilo na uzemi SR v katastri obce Bratislava...
tomikadze napísal:co sa tyka koni opytaj sa tuto chalanov... mozem dat do skumavky deci oleja nech olizu a povedia ti presne parametre![]()