... všetko o BMW ...
ROKI49 napísal:trochu sa musim tu pana zastat, ja som na automate v meste jazdil do 8,5, aj ked mam kratsi diff a jazdil som mimo spicky vacsinou. Nie je mesto ako mesto. tych 8,1 je uz kazdopadne normalnejsie cislo ako predtym pod 7 pri trasach po 5km.
S csukovym autom by som to neporovnaval, kedze jemu to zere ako tank, lebo pri 135 aby to zralo 9,6 normalne nie je. Minule som sa prave kvoli tomuto porovnaniu tyral takou rychlostou a kebyze zafuka vietor do chrbta tak to ide za 7. Cize moc referencna spotreba to nie je
asfethan napísal:Vies ono tu nikto do teba nerypal pre spotrebu 8.3l/100km na 12km trasach v meste.
Tu si bol tercom posmechov kvoli tomu ze si tvrdil ze davas 7-7.5l/100km na kratkych trasach (tusim do 6km si pisal), za studena, ne-eko jazdou, v kolonach a na semaforoch.
Maco napísal:Inac zaujimave ze jazdis cisto mesto za 8 a ja jazdim na 61ke teraz v zime tak 690-750km na nadrz a to nabehnem na bchvat a v podstatev robote zbehnem a ziaden semafor a je to 18km tam po obchvate
durike napísal:mam pocit ze niektori nikdy nepochopia ze spotreba auta s automatom bude vzdy vyssia ako rovnake auto s manualom - teda pokial sa bavime o automatoch z doby E39. u 3.0d je uz len rozdiel vo vyrobcom udavanej spotrebe cca +2L mesto a cca +1L mimomesto...
tomikadze napísal:mas.automat.a e61 oproti e39 zere jak.tank