Dlho som sem nepridal nejaky uchylny fotoreport takze ....
Dnes bol den D, nahodili sa Schmiedmann zvody. Vsekto islo na pocudovanie velmi lahko, nic nebolo zapecene. Stihlo sa to za par hodin s prestavkami na cigaretku.
Dal som si vyrobit custom priruby z nereze na CNC, kedze som chcel zanechat povodny vyfuk a potreboval som kvalitny protikus nakolko Schmiedmann ma celkom svojske priruby
(sirsie a vacsie). Chalan to pozvaral kvalitne a rychlo za co mu Dakujem. Vymenu zvodov som spojil s vymenou oleja, vratil som sa k M1 0w40 a menili sa aj silenty motora - mal som tam Febi takze volba bola jasna, Lemforder.
Dojmy : prvy start fajn, prvych 10km tragedia kedze sme v tom zhone naopak zapojili lambdy. Jazdil som po Presove v nudzovom rezime s ohromnou spotrebou, auto slo skapat, triaslo, vibrovalo. Nevedeli sme co to je logicky nas napadli lambdy. Nastastie tip bol spravny takze davajte si pozor
Vykon nejdem komentovat kedze mi tam svietia stare adaptacie -8% paliva. Viac budem vediet ked ich pomazem a pojazdim. Zvul je fajn, na moje pocudovanie to nieje hlucne, vnutri je to pocut az od 4500 a na dialnici a okreskach bez zmeny. Som milo prekvapeny, cakal som viac hluku v kabine. Zvonka je to ina liga, pekny zvuk radoveho 6valca. Nic otravne a vyrazne az vo vyssich otackach. Necitim ziaden smrad ani do kabiny ani za autom. Ak by som to mal zhrnut tak som spokojny a milo prekvapeny.
No a na koniec mi nedalo nerozrezat stary kat, ktory bol speceny a odtrhol sa z tela. Cakal som horsi scenar ale vidno, ze to uz mali za sebou.