takže vozový park sa kúsok obmenil trojka dostala nového majitela

a ja som začal riešit otázku čo ďalej rozhodol som sa že sa pozrem po nejakej e60-tke tak som našiel tuto e60-tku tmavo modrú ktorá bola pekne vydojena ulakomil som sa na dobru cenu
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
bola to 530d automat , automat pred smrtou pekne to dymilo a motor klepal viac ako na V3S

takže rýchlo preč snou ,ked som sa tohto vraka zbavil zase som stal pred tou istou otázkou aké auto ďalej ?

keďže to muselo byt bmw e60-tka mi celkom vyhovovala len som chcel niečo štýlovejšie a hlavne zachovalejšie tak som narazil na tuto sivú e60-tku 530d m-paket ,manual 6-stupnovy výbava pekný social ale stav auta je priatelny motor je krásny suchý a ide pekne potichučky , takže rad sa svami podelím o prve foto ... auto ma komplet m-paket ( aj keď nie seriovy ale vyzerá to neskutočne

) športovy podvozok , H&R rozširovanie podložky a niejake tie doplnky auto sa mi páči na leto plánujem iné kola (asi styling 128) je načipovane na cca 250 PS už mi prdla hadica od turba takže riešim novu

ale inač max spokojnost

foto sú opet raz na prd ale keď ani nieje pekne počasie a keď prídem z prace už je tma