... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Rottwa
Kraj: Zahraničie

Re: E46 330d výmena za 330xd ?

Utorok, 4. Novembra 2014, 15:09

To z coho uz aj tie rozvodovky vyrabaju, ked to nepodrzi take spravanie par rokov ? Aj ti povedali co bola pricina ? Nejaka mechanicka zavada, alebo zivotnost ?

Lipo69
Kraj: Žilinský

Utorok, 4. Novembra 2014, 15:18

M3 lover napísal:
Vidíš, presne o tom xdrive často je. Mnoho ľudí si to kupuje len pre ten pocit istoty niekde v zálohe. A potom s tým jazdia 10 mesiacov po suchých cestách. =D>

Toto iste by sa dalo povedat o vykone motora.

kopa ludi tu ma velky vykon v zalohe "pre pocit istoty" a vyuzije ho ked chce/potrebuje a 11 mesiacov v roku ho nevyuziju

Ja v poslednej dobe chcem od auta cim dalej viac (ved preco nie) a s predchadzajucim zadnym nahonom som sa musel parkrat omedzit kvoli snehu. A sam som zvedavy ako tomu bude tuto zimu.
Jasne ak cely rok si na suchych ceatch tak 4x4 je blbost ale neodsudzuj vyber inych kedze pre nich to moze byt priorita aj ked len par krat za rok.

Ja sa nikoho nezastavam len kazdy si vie lepsie ujasnit co potrebuje.
F11 530 dx
Ex E60 530 xi fl
Ex E46 320 d fl

I call my car the pussy wagon, because it's where I go to cry

cptObvious

Utorok, 4. Novembra 2014, 15:38

Rottwa napísal:
To z coho uz aj tie rozvodovky vyrabaju, ked to nepodrzi take spravanie par rokov ? Aj ti povedali co bola pricina ? Nejaka mechanicka zavada, alebo zivotnost ?

mnooo, mam povest cestneho sponzora Policajneho Zboru :mrgreen:
Normalne jazdenie podla mna da do nejakych 150- 200 k km.

Ja tomu fakt davam za usi poriadne, neviem, ci je rozvodovka rovnaka pre vsetky motorizacie, ale dajme tomu, ze moja hracka je mierne dopovana, cize je mozne, ze by sa oplatilo davat tam inu zo silnejsich verzii, ak tam je rozdiel.
Kym to je v zaruke som vysmiaty a neriesim a da sa kus za kus. A nebolo to nic strasne, povodne to v BMW nevedeli identifikovat, az ked som ich previezol a ukazal kedy to uz citit mali taky zvlastny vyraz v tvari "jaaaj, to vy takto s tym jazdite?" :lol:

Rottwa

Utorok, 4. Novembra 2014, 16:57

Na rychlosti nezalezi, jej vykon nevadi ale krutiaci moment. A ma vydrzat celu zaruku maximum co vie motor dodat. Katastrofa ze uz aj na takych robustnych mechanizmoch dokazu setrit natolko, ze sa im oplati mat radsej par reklamacii do roka namiesto poriadneho komponentu v aute. :-({|=

Problem bol hlucnost ?

cptObvious

Utorok, 4. Novembra 2014, 17:15

Rottwa napísal:
Na rychlosti nezalezi, jej vykon nevadi ale krutiaci moment. A ma vydrzat celu zaruku maximum co vie motor dodat. Katastrofa ze uz aj na takych robustnych mechanizmoch dokazu setrit natolko, ze sa im oplati mat radsej par reklamacii do roka namiesto poriadneho komponentu v aute. :-({|=

Problem bol hlucnost ?

problem je, ze motor oficialne ma dodat 380Nm, moj dodava 460Nm.

Hlucnost nie, prejavovalo sa to pri kickdownoch "presmykovanim" ako keby bol v prdeli automat. A bolo jedno ci z 50 - 100 alebo zo 120 - 230, proste chvilami ako keby presmykoval automat a neprenasal Nm.

M3 lover
Auto: E30

Utorok, 4. Novembra 2014, 21:00

Sám si za to môžeš. Ešte si aj taký hrdina, že si to "chipneš" alebo inak upravíš. Mali by ti zrušiť záruku a uhraď si to sám.
Nepochopím.
A ešte sa aj verejne chvál že často prekračuješ rýchlosť.
Agelias© by migo
///MARKETING

cptObvious

Utorok, 4. Novembra 2014, 21:40

M3 lover napísal:
Sám si za to môžeš. Ešte si aj taký hrdina, že si to "chipneš" alebo inak upravíš. Mali by ti zrušiť záruku a uhraď si to sám.
Nepochopím.
A ešte sa aj verejne chvál že často prekračuješ rýchlosť.

tebe nacisto yebe z nedostatku sebarealizacie? Co do mna furt ryjes? Zensku som ti nepretiahol, resp. o tom nic neviem... :mrgreen:
Co mas za mindraky zo zivota?

Mozno to bude pre Teba novinka, ale existuju sposoby ako mat upravene auto a mat aj zaruku. To ale nesmies riesit "chip tuning" u dezidera z vedlajsej dediny. ...ale co uz tebe clovek bude rozpravat...

PS:Admin premaz tieto prazdne plky, nech si tu dotazovatel najde nieco k veci o 4x4

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných