... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

mmracing.sk

sebastiaan
Auto: E61 535d/E30 316i
Kraj: Bratislavský

Re: [F33 428iXD] Prechod z audi na BMW

Utorok, 7. Októbra 2014, 21:36

Miloš_330i napísal:
Lebo šetria čím ďalej viac a je to cítiť aj na materiáloch použitých v interiéry. Keď sa bavíme o rade 3.

Hej, na kvalitu interieru F3x oproti E9x sa stazovali uz viaceri... ](*,) Hadam to bude lepsie v dalsej gen... :o

cptObvious

Streda, 8. Októbra 2014, 04:08

sebastiaan napísal:

Hej, na kvalitu interieru F3x oproti E9x sa stazovali uz viaceri... ](*,) Hadam to bude lepsie v dalsej gen... :o

... :thumbup: jasne, po bangleovej ere na grc dizajnu a brutal cost cuttingu vysli na svet s fseries ktora je horsia vo vsetkych meratelnych hodnotach...hlavne pre majitelov e series , ktori f nemaju.

Naco kurvite pribeh? Naozaj slovenska mentalita. Naozaj cakate ze ludia sem budu chodit novi a zakladat pribehy ked tu je este stale silna masturbacia nad eckami? Ale toto je choroba vsade, pre zaslepenost a obmedzenost naozaj ziadny progress nejde.
F30 je vo vsetkych objektivne meratelnych velicinach lepsie auto ako E90 aj ked sa tu vsetci rozlozite na prvocastice. To, ze sa laktovka nezatvara na gombik a ze v smerovkach su bulbs a nie led na tom nic nezmeni. Ano, citis mensie connection so situaciou na ceste, no napriek tomu ekvivalentne vykonovo vybavena F30 ktora je radikalne vacsia ako e90 ju natrie ako na okruhu tak aj v beznej premavke, a popri tom bude vodica hyckat pohodlim, o ktorom sa majitelom e90 moze snivat.
track day auta su inej kategorie, clovek, co si vybera executive sedan nepotrebuje mat vydrbane plomby zo zubov po slovenskych cestach.

Užívateľov profilový obrázok
Miloš_330i
Auto: 335xi
Kraj: Trenčiansky

Streda, 8. Októbra 2014, 07:14

Ja som nepovedal, ze F series su zle auta. Naopak zase posunuli BMW dalej ako kazda rada. :) Ja by som tiez raz chcel F30 ale 335i je v takej cene, ze na to nemam :) Ked niekto povie, ze svetla odflakli neznamena, ze odflakli aj cele auto a nic nehentujem, len som povedal, co som mal na jazyku. BMW E90 malo zadne svetla pred LCI dost tragicke, a to mi daju majitelia zapravdu a po facelifte ma E90 svetla nenormalne sexi :) To iste urcite bude aj pri triede F30.

Nech sem len prichadzaju novy ludia, budem rad ked sa komunita bude rozsirovat. :) Rad si precitam pribeh o E30 ale aj o F30.
IN - AUDI RS4 B7 4.2 V8 , BMW E92 330xi , VW GOLF V GTI
EX - BMW E90 325xi
EX - BMW E92 335xi - príbeh
Ex - VW GOLF VI GTI
Ex - BMW E92 330i - príbeh
Ex - BMW E90 330i - príbeh
Ex - Audi A3 8l 1.8T

cptObvious

Streda, 8. Októbra 2014, 07:18

ja som narazal na ten koment na tejto strane a na predchadzajuce first touch feelings ludi z klubu v teme o f30.
Clovek si fakt chce yebat hlavu o stenu pri tych komentaroch ](*,) ako je pristrojovka z cinskych plastov, ako uz v showroome nelicovali kapoty a ako vsetko vrzga.

Myslim, ze moja f30 ma na slovensku nadpriemerne vysoky najazd a popri tom ju vykonovo vyuzivam naplno.
za 11 mesiacov som dal 62K km, nic nevrzga, nic z auta neodpadlo (jediny problem bola vymena rozvodovky pred tyzdnom, ale to je dane tym, ze auto dostava za usi ako sa na bmw patri) . Sedel som v e60 a e90 o ktorych sa to neda povedat rozhodne.
Dovod preco moje auto nema pribeh je chora atmosfera a mentalne naruseni jedinci, ktori znechutia vsetko.

Miloš_330i
Auto: 335xi

Streda, 8. Októbra 2014, 07:25

Nemôžeš to brať tak tragicky, ty máš F30 s pekným nájazdom a je úplne v pohode, tak sprav príbeh a všetkým to ukáž. :) Vždy budú aj neposkojní spoluobčania ale cez to sa treba preniesť. :)

pardon za OT a teraz chceme viac fotiek F33 ! :) Hlavne interiér.
IN - AUDI RS4 B7 4.2 V8 , BMW E92 330xi , VW GOLF V GTI
EX - BMW E90 325xi
EX - BMW E92 335xi - príbeh
Ex - VW GOLF VI GTI
Ex - BMW E92 330i - príbeh
Ex - BMW E90 330i - príbeh
Ex - Audi A3 8l 1.8T

elegant047
Auto: e39 530i

Streda, 8. Októbra 2014, 08:01

Velmi pekne auticko :thumbup:

Inak za mna tiez palec hore za Renocar Brno, teraz mi tam spravili e39 po nehode, maju tam velmi ustretovy personal :smile:

voMacK
Auto: G31 540i

Streda, 8. Októbra 2014, 08:07

Capitan o tej mastrubacii nad starsimi modelmi mas pravdu, ale pridam moj postreh. Uz som to tu doknca aj viac krat spominal.
Prva F30v ktorej som sedel [bola to jedna z uplne prvych k nam dovezena, lebo to bola ofiko predstavovacka dna 12.2.2012] mala plasty v introsi naozaj naozaj velmi lacne.
Ale vsimol som si, ze casom ako som sedel v novsich a novsich kuskos sa to zacalo zlepsovat.
Moj nazor je, ze eFka maju radovo vysiu kvalitu introsu ako predchodcovia - je fakt, ze Bangle-oviny su do kvality introsov absolutne tragedia, a je jedno, ci to je 1er alebo 7er.
Ked porovnam moju E60 a sucasnu F10 tak v efku sa uz sice tiezs sem tam nieco ozve - a to ma sere, lebo predsa len to auto, este neni take stare, ale v E60 uz som sa citil ako v hrkalke pri rovnakom najazde km....
takze tak.. :)
Kvalita introsov sla urcite u BMW za posledne roky hore. Ale srandovne bolo video, co sem nedavno daval mexican, ked sede; v 3er GT ako vzadu vrzgala laktovka jak stary bicykel. :mrgreen:

Samozrejme tie recicky majitelov 20rocnych aut, co sa biju do hrude a vykrikuju "fuck new model cars" neriesim, kazdy ma pravo zo seba urobit vola podla chuti. :)
[aby bolo jasno - proti starym bmw nic nemam a vacsina z nich sa mi paci, ale narazam na ten princip ako tu ludia hejtuju nieco, co absolutne nepoznaju]
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

sebastiaan
Auto: E61 535d/E30 316i

Streda, 8. Októbra 2014, 08:28

cptObvious napísal:

... :thumbup: jasne, po bangleovej ere na grc dizajnu a brutal cost cuttingu vysli na svet s fseries ktora je horsia vo vsetkych meratelnych hodnotach...hlavne pre majitelov e series , ktori f nemaju.

Naco kurvite pribeh? Naozaj slovenska mentalita. Naozaj cakate ze ludia sem budu chodit novi a zakladat pribehy ked tu je este stale silna masturbacia nad eckami? Ale toto je choroba vsade, pre zaslepenost a obmedzenost naozaj ziadny progress nejde.

Neviem čo si čítal, ale v podstate nič z toho čo si napísal som ja nepovedal, takže neviem na čo narážaš. Nikdy som nepovedal že E90 je vo všetkom lepšia od F30, práve naopak. Jediné čo som povedal je to, že kvalita interiérov v základe u F30 nie je nič moc a že žo sa týka tohoto je na tom E90 občas aj lepšie, pokiaľ sa bavíme o nižších výbavách.
Povedz mi kde som ja niekedy "masturboval nad eckami". Ani som nehejtoval Fká, ktoré určite sú lepšie autá od ečiek.

F30 je vo vsetkych objektivne meratelnych velicinach lepsie auto ako E90 aj ked sa tu vsetci rozlozite na prvocastice. To, ze sa laktovka nezatvara na gombik a ze v smerovkach su bulbs a nie led na tom nic nezmeni. Ano, citis mensie connection so situaciou na ceste, no napriek tomu ekvivalentne vykonovo vybavena F30 ktora je radikalne vacsia ako e90 ju natrie ako na okruhu tak aj v beznej premavke, a popri tom bude vodica hyckat pohodlim, o ktorom sa majitelom e90 moze snivat.
track day auta su inej kategorie, clovek, co si vybera executive sedan nepotrebuje mat vydrbane plomby zo zubov po slovenskych cestach.

Možno ťa prekvapím lebo si očakával že som jeden z tých mentálne narušených jedincov o ktorých hovoríš, ale v podstate so všetkým čo si v tom odstavci povedal súhlasím. Pokiaľ si naďalej myslíš že k ním patrím, nájdi mi jeden príspevok kde by som bol povedal že E sú lepšie od F. Prepáč, ale nenájdeš. A to či som "majitel e series a nemam na efko" s tým nemá absolútne nič spoločné, čí už je to pravda alebo nie. Proste si na základe jednej vety vedel každý môj názor. :thumbup:

A posledná vec: nikomu nekurvím príbeh, ja som tu tieto žabo myšie vojny nezačal. Sorry ak to niekomu vadí, ale doteraz som si myslel že sa to dá v pohode premazať.

A hlavne kľud, netreba takto reagovať :smile:
Naposledy upravil/-a sebastiaan v Streda, 8. Októbra 2014, 10:45, upravené celkom 1 krát.

Martin46
Auto: BMW 130i +Quaife
Kraj: Banskobystrický

Streda, 8. Októbra 2014, 09:33

velmi zaujímavá voľba motora aj výbavy - verím, že sa autor trochu viac rozpíše.

- samozrejme aj porovnanie s audi tu ľudí bude určite zaujímať :twisted:

p.s. e90 má kvalitu interiéru prinajlepšom na trojku (hodnotenie ako v škole). F30 som šoféroval a kvalita materialov a spracovanie krok dopredu oproti e90

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Streda, 8. Októbra 2014, 10:28

ja nemozem porovnat e90, ale f30/33 vidim skoro kazy den a ta kvalita interieru mi rozhodne zla nepride (skor by sa dali vytknut ine veci, aj ked to je skor problem dodavatelov a su to prkotinky co uzivatel nepostrehne, ale to ma kazde auto), popravde mat nato peniaze, tak by som si jedno stoho zaobstaral, a motor chvalim podla mna asi najlepsia volba pre trojku, ta spominana 35i by som skor do kupecka, ci z4 ale tam to is
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

Tako3
Autor témy
Auto: BMW 4 CABRIO
Kraj: Žilinský

Streda, 8. Októbra 2014, 14:02

nevedel som ze sa tu strhne taka diskusia, teraz mam vela roboty ale ked sa mi troska uvolni odpoviem na vsetky otazky a pridam samozrejme foto.
A budem rad ked budem niekedy moct prist na zraz.
ZDAR !

Fuxxo
Auto: X3MC / E38 / E70
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 9. Októbra 2014, 10:07

nie nadarmo sa to auto vola FUHRER! :lol: :lol: paradne vozenie, bral by som hned :thumbup: :thumbup:

vidim ale ze renocar fici, bratranec tam tento rok tiez kupil F30 tzv jahreswagen :thumbup:

s tymi interiermi to nemyslite vazne :lol: E9x je uplne mimo, to sa neda porovnavat, F3x je o taky level vyssie ze nema zmysel ani riesit nic, za mna su tie auta dokonale zvonka zvnutra, podvozok, vybava, automat.. proste vsetko :thumbup:

tiez by ma zaujimalo porovnanie takej X5 a Q5 :-D
IG: @fuxxo_works_garage
YT: TheFuxxoWorksGarage

F97 X3M Competition LCi 2023 375kW
E38 735i 1999 175kW
E70 X5 30d 2010 173kW
ex: G20 M340i 2020 275kW
ex: E53 X5 30d 2002 135kW
ex: F32 420d Coupe 2016 140kW
ex: E63 650i Coupe 2006 270kW
ex: E34 520i Touring 1994 110kW
ex: E39 530d 2001 142kW
ex: E46 330da Touring 150kW

Rottwa
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 9. Októbra 2014, 10:23

Offtopic:

voMacK napísal:
...ale narazam na ten princip ako tu ludia hejtuju nieco, co absolutne nepoznaju...

a mna kde zaradis, ked v OEM automotive vyvoji mam uz nejaky ten rocik okdruteny a vidim o com to je a prave PRETO si nove auto nekupim ? :-s

Sparen sparen sparen !

steve
Auto: exE60, exF10, F26
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 9. Októbra 2014, 10:33

Gratulujem ku krásnemu autíčku.
Na BMW X Drive experience v apríli v MT som bol aj ja. Akcia nemala chybu, možnosť povoziť sa na rôznych modeloch po okreskách, kde sa to dalo aj trochu rozpumpovať no super ... Mňa najviac dostala M235i ...
Čo sa týka nezáujmu predajcov z MD Bavaria ZA, tak to som prekvapený, ja keď som tam vlani kupoval F10, pozorní a snaživí boli až, až. Predchádzajúcu E60 som mal z TOB TN a keď som najprv navštívil ich , že chcem auto vymeniť mal som dojem že predajcovia sa nejdú pretrhnúť a to som tam chodil tri roky servisovať ...

voMacK
Auto: G31 540i

Štvrtok, 9. Októbra 2014, 16:45

Rottwa napísal:
Offtopic:

a mna kde zaradis, ked v OEM automotive vyvoji mam uz nejaky ten rocik okdruteny a vidim o com to je a prave PRETO si nove auto nekupim ? :-s

Sparen sparen sparen !

Ja do tychto veci nevidim. Ja to hodnotim z pohladu bezneho uzivatela. A popravde - ci moje auto sa po 200tis km zacne nejako radikalne jebat mi je viac menej jedno. :)
Ale tak chapes o com bola tato debata nie?
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot] a 20 neregistrovaných