... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

bmwtt.sk

Thorien
Kraj: Košický

Re: hm

Pondelok, 25. Augusta 2008, 07:36

leo_219 napísal:
akosi som zabudol povedat ze nemam velky BC tak asi zato tam nemam to cidlo pockaj na rady inych.

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=17&fg=05

polozka 13 ... vidno na tom taky valcek na konci hore ... a toto mi plavalo po nadrzke ...tak neviem ma sa to na tom hybat ?...ma to byt na pevno uchytene ?

Užívateľov profilový obrázok
BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 25. Augusta 2008, 10:32

Thorien napísal:
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=CB31&mospid=47444&btnr=17_0089&hg=17&fg=05

polozka 13 ... vidno na tom taky valcek na konci hore ... a toto mi plavalo po nadrzke ...tak neviem ma sa to na tom hybat ?...ma to byt na pevno uchytene ?

ma to byt na tej palicke, je to snimac hladiny kvapliny,
vec k nezaplateniu, zistis ze nemas vodu skor jak sa ti prehreje motor a praskne hlava..
myslim ze v tom valceku je kov a funguje to bezkontaktne elektromagneticky..
ten valcek sa musi volne pohybovat na tej palicke hore dole cca 2 cm..
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

Thorien

Pondelok, 25. Augusta 2008, 11:00

BlackMW napísal:
ma to byt na tej palicke, je to snimac hladiny kvapliny,
vec k nezaplateniu, zistis ze nemas vodu skor jak sa ti prehreje motor a praskne hlava..
myslim ze v tom valceku je kov a funguje to bezkontaktne elektromagneticky..
ten valcek sa musi volne pohybovat na tej palicke hore dole cca 2 cm..

ok dakovam velmi pekne BlackMW ... dneska to rozpitvam a idem na vec .. inac zajimave je ze to pise len ked vypnem zapalovanie alebo ked ho zapnem .. pocas jazdy mi BC pise Check Control OK ...mozno preto ze pocas jazdy asi nemas otvarat nadrzku :)

BlackMW

Pondelok, 25. Augusta 2008, 13:01

Thorien napísal:
ok dakovam velmi pekne BlackMW ... dneska to rozpitvam a idem na vec .. inac zajimave je ze to pise len ked vypnem zapalovanie alebo ked ho zapnem .. pocas jazdy mi BC pise Check Control OK ...mozno preto ze pocas jazdy asi nemas otvarat nadrzku :)

jj tak to funguje aj mne..
ale je to len blby spinac, da sa pouzit napr. kontrolka zhavenia, ta vyzera ako vlnky
a pripojit to napriamo na nu, potom vidis presne kedy to ten snimac zopne..
Obrázok

Thorien

Pondelok, 25. Augusta 2008, 13:06

no inac trochu OT .. ale ked uz vas tu mam ... neviete mi povedat na ky das je jedno tlacitko ?
http://www.bmwklub.sk/files/dsc07191_104.jpg ... co su tri v rade .. otvaranie okien .. jedno kere netusim naco je ... a na zadne okno .. no a jedna sa mi o to stredne :) ...

BlackMW

Pondelok, 25. Augusta 2008, 13:07

Thorien napísal:
no inac trochu OT .. ale ked uz vas tu mam ... neviete mi povedat na ky das je jedno tlacitko ?
http://www.bmwklub.sk/files/dsc07191_104.jpg ... co su tri v rade .. otvaranie okien .. jedno kere netusim naco je ... a na zadne okno .. no a jedna sa mi o to stredne :) ...

to bude asi len blenda nefunkcna..
Obrázok

Thorien

nj

Pondelok, 25. Augusta 2008, 13:08

hmmm zajimave ... len ono sa to da stlacit ... pekne to cvakne cize myslim ze tam nejaky spinac je ... len mozno je nevyuzity .. takze idem pre neho najst nejake vyuzitie ! :D

Bigy
Auto: E46

Re: Obrovsky problem

Pondelok, 22. Septembra 2014, 21:59

Ja mám tak isto podobný problém...motor sa prehrieva auto nekuri...vybral som termostat, skontroloval vodnu pumpu, preplachol cely system. Prolem stále pretrváva. Vrchna hadica co ide od motra je horuca/vriaca a ta spodna studená/tepla...chladic pri tom je vo vrchen casti teply a dole studeny...olej je čistý vo vode som olej nespozoroval.

Edit: Kamarat mi poradil aby som dal dole viko nadrzky a zohrial motor na pracovnu teplotu a ak mi pôjdu bublinky tak je KO hlava alebo tesnenie. Urobil som to a tie bublinky skutočne sli aj ked len trocha a nepravidelne. Rozdiel bol v tom že spodná hadica bola koneče horuca ale chladič ostal studený. Potom celý obsah nádržky spadol tak som motor vypol. neskušal som ešte to Viko. Mohlo by to robiť problem prehrievaním a tým že by boli hadice studené a nekurilo to?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 27 neregistrovaných