... všetko o BMW ...
ventovento napísal:Hm a nemohlo by to byt aj cerpadlo pod soferom ??
SO-DEVIL napísal:To bezanie aj po vypnuti ma 100% na svedomi sitko na regulacnom ventile...a to vypinanie stale nemam sajnu,,,,nedostal som sa z toho stale.....uz som rozmyslal ci to nemoze robit aj gumicka na regulacnom ventile,,,ci ked je poskodena ci to nespravi....hm,??
BrunoSoprano napísal:
no ked máš nový ventil,tak tam je aj nová gumička a tá by nemala prepúšťať,ale ked je ten ventil už ozaj zlý,tak pomôže mu vyčistenie sitka, ale ked je načatý,chybný tak môže spôsobavať práve to zhasnutie pri 3000otáčkach. je to jedna z najhlavnejších súčiastok v M57mičke na správne fungovanie motorta... cena v auokelly cca 120€ so zlavou,neviem kde by sa dal ešte lacnejšie zohnať...
csuka530d napísal:Bavia sa o regulacnom dole na cr ku .
Ale poradim ti . Odpoj snimat tlaku na raili je pod urovnou stieracou a tak den dva pojazdi ci ti to bude robit.
Ten regulacny malo kedy odchadza on sa skor upcha od mikropilin z cerpadla.
Ten horny snimac o to castejsie a to aj samotny konektor nanom. Takze ho odpoj aby si mohol vylucit chybu regulacneho.
SO-DEVIL napísal:Odpojis snimac na rampe auto nebude ist na 100% a tym padom ho ani nevypne....zapojis ho auto pojde ako ma a bum vypne...Vypne iba pri 100% vykone....
BrunoSoprano napísal:
ked máš obidva nové,aj rampový aj regulačný a zdechína to aj tak,tak tomu pomôže už iba benzín a zapalovač... Alebo 4000€ = kompletné prečistenie palivového systému,nové podávacie čerpadlá+vysokotlakové BOSCH comonrail+ tie nové obidva ventily na rampe+na čerpadle+nové trisky a máš po starostiach ak vieš že je to na 100% v palive....
sila,ja som si myslel,že m47mičky s vp44ky sú najhoršie motory ale jako tak vidím m57 je ešte vačší hlavolam. ked som mal M47 vp44 tak tak to aspon zdechlo a viac nenaštartovalo a automaticky sa išlo po čerpadle všetci že najdrahší motor najhorší je na servis,akurát tak 1000€ do čerpadla a bol pokoj dalších 300tis km,ale toto je čistá hádanka jebneš do toho 3
000€ a furt sa to drbe... jednemu to klepe, druhému zdechýna,tretiemu furt hádže do núdzaku a napchal do opráv už dalšiu e39vinu ,a furt auto nejde,strach.... zaujímavé že E60 M57N je podobný systém AKO m57,takmer identický a problémy s klepaním alebo s oneskorením vypínaním motora alebo so skapínaním pri akcelerácii nikto nemá... No kámo pevné nervy prejem a hlavne zainvestuj do poriadnej diagnostiky ,skoč k takému,čo robí M57mičky né k majstrovi oprava "škoda a žigulák" ,čo opravuje TDIčka
SO-DEVIL napísal:Saaak ti poviem tak!!! K tomu benzinuuu ked mi to zdochne mam chut hned ujeb...do prveho stromu-stlpu.....![]()
ako pises uz je v nom dalsia E39 ....Pytal som sa tu uz panov nech mi niekto poradi poriadnu diagnostiku nech sa so mnou povozi a urci hned zavadu...lebo nemam slov aby sa jedna debilita nedala vyriesit,... a tak ti poviem ze v okoli 50 km kazdy kruti nosom a zamysla sa a nevie co to moze byt....4496 KONTROLA TLAKU ROZVODU PALIVA-MAXIMALNY TLAK PRILIS VYSOKY...kazda diagnostika...vypise a vysledok ziaden,,,porad na vychode odbornika
ventovento napísal:Chlapi ake maju byt hodnoty toho regulac. Ventilu, snimacu na liste. A podobne a kolko ma tlacit cerpadlo pod soferom.