... všetko o BMW ...
SO-DEVIL napísal:Hadice su pekne strieborne ciste sa da povedat nic neregistrujem, ziadnu dierku ani nic tak neviem a tiez sa mi to nezda zeby malicka dierka vypla auta...podla mna to je blbost...egr som vycistil je skoro ako nove nieje zablendovany a co sa tyka toho podavacieho cerpadla najprv by som ho radsej vyskusal od niekoho prehodit kto ho ma100% funkcne aby som to otestoval najprv...nema niekto cas a chut? vychod SK
SO-DEVIL napísal:Taaak podavacie cerpadlo, vstreky, konektory,snimac regulator su OK...podtlaky su vymenene. Skusim este tu regulaciu turba kuknut. Ma napadlo este: vodicov silentblok motora je KO a asi aj spolujazdcov. Mohlo by mi to vypinat to? Ze mozno unikne podtlak? co vy nato?Ten vodicov je urcite pol na pol. Ale ak mi teraz nefungovalo to tiahlo na turbe kvoli roztrhnutej podtlakovej hadicke nespravilo to za pol roka ani raz len auto nemalo taky tah ako teraz. Tahalo to do maxima len to bolo lenivejsie ale nevyplo nad 3000ot. ani raz. Hned ako som vymenil chybnu hadicku podtlaku po paru kilometrov sa to vo vytacani stalo. Ja uz som zufaly ...
TT-SIMIK napísal:skus odpojit egr, mal som ho raz zaseknute že vypinalo motor na jednom aute,aj ked myslim že to nebude ono.....aj silenty vieš odstavit na skušku od podtlaku....pošli mi chyby ale z vypisu z inpy aspon,nech vidim tlaky paliva, vzduchu,tak zapíše chybu.....
TT-SIMIK napísal:z akej diag bola ta chyba?????
TT-SIMIK napísal:možno vedel......ale neslubujem....ma malo času.....škoda že si nebol na nive už by si to mal vyriešene......