tak dnes mal chlapík cestu okolo tak sa zastavil. Je to táto M5ka
http://bmw-m5.autobazar.eu/49-id3954726.htmlZhrnutie:
Pravé zadné dvere už otvoriť idú, bola iba prepnutá detská poistka na dverách. No zadné pravé dvere sú robené. Pravé predné dvere sú robené, minimálne skladané dola, lebo farba na pántoch bola očochaná. Dva stromčeky, čo držia tapacír nedržia. Takže aj tieto dvere boli robené. Predná kapota...tá linka na kapote E39ne nelícuje na oboch stranách a ľavá ladvinka vystáva. Kapota je hlbšie na ľavej strane ako na pravej, takže aj tá bola robené. Sklo bolo menené. Predné sklo nemá originál BMW logo. Takže auto bolo búrané, ako veľmi netuším. No všetko sú to plechy, pokiaľ sú urobené dobre ja v tom veľa zlého nevidím. Predsa to má už svoje roky a nájsť nebúrané auto je niekedy nemožné. Toľko karoséria. Robená, ale dá sa.
Motor a podvozok. Na koľajniciach zadok búchal. Predné kolesá majú vonkajšie hrany zodraté, takže geometria. Búchanie, netuším, aj mi povedal mechanik čo to je ale nezapamätal som si to. Urobiť sa dá aj to. Motor inak ide pekne. Vnútrajšok čistý, dalo by sa jesť z neho. Podvozok až na to zadné búchanie ok. Pri preraďovaní je počuť ťuknutie najmä na 3ke. Tá NAVI nejde. Kľúč bol druhý robený. Koža v interiéry zachovalá a všeobecne interiér zachovalý, nemám výhrady. Čo ma odradilo, riadiaca páka je zošúchaná. Moja 520tka má 370t km a páka je ako nová. Auto nevyzerá zle ale 107t km nemá ani omylom.
Lak a karoséria - sem tam škrabanec, tomu sa človek nevyhne. Záleží aká bude finálna cena dielov čo mi zráta mechanik a aká by bola finálna cena za auto, teda koľko zhodí. Inak by som do toho asi išiel a tú M5ku zachránil.
No vo štvrtok idem pozrieť ešte tú druhú M5ku z Olichova. Akurát sa robila na nej STK a EK a niečo sa menilo. Vo štvrtok dám vedieť.
Ale ten zvuk M5ky je náááááádhera