... všetko o BMW ...
PetoK napísal:e38 je zase technikou zastarane auto. Fakt si to dobre premysli.
trunek napísal:podla toho ci benzin alebo nafta x5?tiež si nemyslím, že potrebujem 300 a viac € mesačne na servis a prevádzkové náklady ak si kúpim E65ku. Čítal som aj tu ako si mám pripraviť aspoň 200€ mesačne ak chcem V8 ako daylicar a nič sa také za rok nedialo a to nebehám málo km. Takže v prvom rade peniaze na nejakú opravu sem tam mám, takže ak by bol dobrý kus, budem rád, no rád sa vyhnem bezodnej jame kde sa jebe elektrika a veci odchádzajú ako na bežiacom páse. To by nebavilo nikoho ani toho stále to iba sponzorovať. Takže iba preto, že ponuka E65 je na AB.eu taká aká je a 80% všetkých je v cene 8000€ som si myslel, že tá cena je už normálna, lebo skúsenosť s E65kou nemám. Ak sú ale všetko šroty, upúšťam od toho a kľudne si ponechám 540tku. Nemám problém. Slušný kus do 9000€ beriem. Ale podotýkam slušný. No za každú cenu E65ku nepotrebujem.
Skúsme teraz teda niečo k X5ke? Je mi jasné, že konfort je niečo iné, ale čo pri takomto aute prevádzkové náklady, ceny na diely (náprava), tlmične? Aké má toto auto muchy? Ak by som mal teda E65 zavrhnúť tak X5ka by bola možno druhá voľba v poradí