... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
voMacK napísal:Ohrozujes aj vyslednu tabulku za rok 2014, ktoru vlada posle do Bruselu, ktoremu sa zaviazala, ze bude znizovat cisla v nej uvedene.Pokutovat pas mi pride fakt ujebane.
Ved tym, ze si ho nezapnes ohrozujes iba seba sameho, tak co koho do toho?
starynovy napísal:To, ze mal na tachaci 240 neznamena, ze siel 240. Kludne mohli chlapci preprogramovat budik, aby ukazoval 5x viac, aby mohli spravit take videjko. Nemas im ako dokazat, ze video nebolo zmanipulovane (zrychlene, prip. dvojzaber), aby to vyzeralo na tu rychlost. Okoloiduce auta mohli byt komparz, ktory isiel ovela pomalsie, atd.. Kym toto vsetko nevyvratis, nemozes im dokazat tu rychlu jazdu.Vyhodnare jazdia 240 v obci, maju video, maju tvar, maju auto ktorych je v republike hadam 5, a nic.. a potom nehejtuj policajtov vsakze
Gabo10 napísal:pri firme ked tam idem v noci tak cúvam do takej maličkej garáže pri hlavnej ulici a kedže je tma cez folie nevidím tak si otvorím dvere a nakloním sa aby som netrafil stenu za mnou a tak pomaličky púštam spojku (inak sa nedá) ...to ako mi dá pokutu zato že som chcel zaparkovať bez poškodenia auta a steny?lebo logicky pás nemám a auto je v pohybe
PS:predkom tam ísť neviem a cúvacie senzory fakt kupovať kvôli tomu nebudem