Tak som ako spravny pirat ktory chodi po parkovisku 4km/h bez pasu prispel do rozpoctu fizlovi co siel prave z obeda po kolegynu do LIDLa, ale zakon nikdy nespi! Nabral kolegynu, a s hukackami ma vo velkom style dobehol, zhulakal preco otvaram dvere ked mi to neprikazal, na odpoved ze doklady mam v kufri ma zase zoziapal ze ich mam mat pri sebe. Na seriovej felicii toho podla TP nieje moc k obdivovaniu, seriove plechace.. ale nieco musi najst nie? "NEMATE ZAPISANE STRESNE OKNO! AHA!" Pane, to je z vyroby, je to GLXi vybava.. aha, a urcite nieje dorabane? Nie.. tak dobre. Bude to 50€. Ako moc sa snazil nieco najst, tak ten debil nenasiel to ze tam nemam vobec lekarnicku, nemam homologovany trojuholnik, zdvihak ani lano. Fak d poulise.

Najzabavnejsia cast historky je, ze po tom co som vysiel za 5 minut z obchodu, sadol do auta, tento krat si zapol pas aby som sa v rychlosti 4km/h nahodou nezabil, po vyjazde z prvej zakruty na mna kyva tercikom druha hliadka. Cestna kontrola pane... toto je mozne iba v kokotistane.