... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

. uzavretie križovatiek bolo dobre vymyslené. šprinty super
 . uzavretie križovatiek bolo dobre vymyslené. šprinty super  , shelby zvuk parádny
 , shelby zvuk parádny  . myslím, že letisko SE veľmi dobré miesto, hlavne to mám veľmi blízko.
 . myslím, že letisko SE veľmi dobré miesto, hlavne to mám veľmi blízko.  

LOKI napísal:
ktore 2 ? okrem sprintu dozadu...

pokecal som s ludmi, previezol sa ...
 pokecal som s ludmi, previezol sa ...  
 Pežot napísal:Fotky davajte do fotiek.
Diky
vik85 napísal:Je tam na fotky z dneška vytvorená téma? Sú nejaké pravidlá ako upraviť fotky, napríklad či môžem ponechať viditeľné EČV.

Jeffri napísal:http://www.bmwklub.sk/fotky/foto-3-zapadoslovensky-zraz-letisko-senica-24-5-2013-t92536.html
Tu máte tému na fotky :)
 parkovisko bolo skoro malo co som bol fakt prekvapeny, vidno ze otvaraci zraz laka najviac ludi...
  parkovisko bolo skoro malo co som bol fakt prekvapeny, vidno ze otvaraci zraz laka najviac ludi...
jkk napísal:Zraz sa posunul o dalsi milovy krok dopreduparkovisko bolo skoro malo co som bol fakt prekvapeny, vidno ze otvaraci zraz laka najviac ludi...
co som postrehol:
- sumy z reprakov mi pri jedeni ciganskej skoro privodili epylepsiu
- celkovo ozvucenie stale nepovazujem za dostatocne (parkoval som cca v strede a nepocul som instrkcie k slalomu ani raz...) ale beriem ze rozmiestnit repraky pri tej prietrzi asi nebolo realne...
- osobne mi vobec nesedi "humor" moderatora
- tu 30 co tam gumavala medzi autami by som na dalsi zraz proste nepustil a hotovo
- odpadkove kose na parkovisku!
Inak prijemne straveny pol den...clovek zial nedokaze byt nadseny ked sa mu pokazi hned po prvom slalome auto ale tak jedeme dal
 Btw, co sa ti posralo?
 Btw, co sa ti posralo?