Taak kedze kazdu chvilku sa tu objavovali spravy o tom ako Fizik a bnykolass trhaju poloosi, diferaky, a napravy (karoserie poniektore tiez uz dostavaju slusny naklad), tak mna to doteraz akosi obchadzalo. Nie ze by som mal taky skill ale stale mi ostal kus pudu sebazachovy, ktory ako som mohol posledne zazit tak niektori uz stratili uplne

. No ale , sobotu bolo mokro, tak sme sli s kamosom prevetrat tricky. Vsetko v poradecku smykanica jak sa patri, az cestou naspet som bol este stale prilis premotivovany a pri vjazde do kruhaca to moja noha neudrzala , dala clutch kick a zobralo ma kus viac bokom nez som ocakaval. Obrubnik na okraji kruhaca privital s otvorenou narucou moje koleso s vytocenym full lockom. Trochen rana, spiatocka, a po rozbehu zistenie "ajhla, auto taha doprava a daco sa sucha...

" . Po ujdeni cca 300m k baraku som vystupil a s pobavenim diagnostikoval zohnute prave predne rameno

. No tak som si zbehol domov po sveter a dokrivkal (teda dosmykal

) som sa do garaze, kde som za dve hodky vymenil rameno ktore som vyhrabal v kope dielov v garazi a bol zasa plne pojazdny. Blatnik som vyrovnal len tak rukou, aby bolo videt drobny bojovy sram

. Este k prvym fotkam - drobny fail, zasa ta inkriminovana zbastlena hadica od hlavy do kurenia, uz som to kusok prerobil, snad bude drzat. Musi, kym sa bude menit sanie za m50kove, vtedy vyriesim aj cidlo teploty nejak rozumne a hadicu tam dam normalnu :).