... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
StorM3 napísal:Inak kryty som na vlastne naklady poslal spat majitelovi. Nech si ich preda hlupemu a slepemu v Cesku.
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
A nielenže prišiel späťák zlomený ale ešte k tomu všetkému aj s vytečeným sklíčom. Dokonca ani nedal na balík svoje meno ale meno nejakej ženskej. Samozrejme výhovorky typu to chlapci montovali a podobné pičoviny, tak že sa ich opýta či to oni poškodili, potom povedal že mne spadol a že to musela byť moja vina. Tak sa zahral na seriózneho že pošli mi späť mňa tu chlapci poznajú a podobné sračky ale ako každý správny ojebávač to neprevzal a ešte viac ojebal na poštovnom. Každý kto už niekedy montoval späťák s E39 vie že pri spodnej hrane je pod gumou čo ide okolo okna je skrutka ktorú nevidno tak si už vie každý domyslieť kto ten späťák zlomil. Netreba sa báť raz sa ti to vráti a dúfam že 100 násobne, a keď tu niekoho chceš ojebávať pre 45€ tak si jeden úbožiak. renner napísal:tak sa mi ozval že bol po uraze tak to beriem a źe ho mam to svetlo poslať na jeho naklady tak uvidime možno to bolo nedorozumenie