Ejjjha ale som tu dlho nic nedal. To asi tym ze som ziadny zmenu nefotil
Tak skusim dat zmeny poporade:
Koncovy diel vyfuku AMA od Hyde21(Diki moc). Brutal zvuk:) Bohuzial ani jedno video. Ale taky isty ako mal Hyde21:D
Popri nahadzovani koncaku sa odpalili prazdne katy a navarila sa rura:)
Takze zmyzol plechovy zvuk z katov a nahradil ho fajn zvuk z AMA
Zohnal som za malu cenu disky(repliky)R18 Style 166. Zobral som ich aj preto lebo o moje BBS bol zaujem a financne sa mi to oplatilo, nakolko som aj tak chcel R18. Pravdepodobne pojdu repliky prec, ale musim naist nejake pekne co sa hodia.
Dalej som dal podvozok JOM

(nezabite ma, mal som dobre referencie na ne). Mozem povedat ze oproti starym, vytecenym tlmicom a jednej zlomenej strune je to lepsie:) Jediny problem je, ze ked stojim na mieste a vytocim volant, tak tam nieco puka. Zatial neviem co to je, ale na nete som nasiel ze moze byt problem v tlmici, co by malo dotiahnutie vyriesit, lenze sa k tomu neviem dopracovat.
A konecne mam stresne vo funkcnom stave. Boli tam zlomene casti remien pretoze tesnenie okolo otvoru sibra nedrzalo a ked sa okno snazilo zdvyhnut hore tak nevedelo pretlacit to tesnenie a prasklo. Cely nahradny siber na(na diely) som kupil od jollyjoker(vdaka)
Siber som mal 2 krat vonku kym som vsetko spravil tak ako to ma byt. Uz sa vysuva aj ako vetracka:) Prebehol som niektore casti co sa mi nezdali silikonom aby mi to nezatekalo keby daco...
Jediny problem co mi teraz zostal po stresnom je ze mam na streche trochu silikonu. Kedze ked som bol na chate na strednom slovensku som si vsimol ze mam mokry A stlpik a podlahu pod spolujazdcom. Bez naradia a s predpovedou ze ma este prsat som po obvode zleho tesnenia(pricina preco sa zlomilo rameno) natlacil silikon nech to netecie dnu. No to teraz trochu lutujem lebo neviem ako ho odstranit. Ale lepsie ako mat premoknute auto.
To je asi vsetko. Na viac si neviem spomenut. tak aspon par foto ako to vyzeralo:)