Na pribeh som uz aj zanevrel, taka mensia moralna dilema ci sem este nieco uploadovat, ale tak pridam aspon nejake drobnosti co som dorobil, upravil, vyservisoval, aby som uplne nezabudol :)
- vymeneney olej, shell helix 5w40, mann olejovy filter
- Vymenene horne ulozenia prednych tlmicov (lemforder) s dorazmi a prachovkami (sachs) + geometria pod zatazou (jedina geometria so zatazou v proracingu na bajkalskej - jediny v BA! Seriozny pristup, odporucam!)
Utrhnuty jeden excentricky srob na zadnej naprave, piatok po 16 hodine, cele mesto upchate, majitel bol tal dobry, ze na motorke vybehol po excentricky srob a vyriesili sme vsetko v ten den (den pred zrazom na senicu,uz som bol riadne nervozny, ze vikend pici)
- dorobeny AUX vstup + nakodovanie
- nakodovane rozsvecovanie svetiel cez kluc ( dlho mi to chybalo pri odchode z garaze )
- dorobeny duplex vyfukovy system - dva koncove tlmice z A.M.A. Na morru podla rozmerov, napokon sa aj tak museli skracovat, rezala sa Y od posledneho rezonatora a potiahnute samostatne 2 vetvy presne ako na 6er s dvoma plne priechodnymi tlmicmi (obmedzeny priestorom na spolujazdcovej strane kvoli baterii a rezerve), pouzite nerezove rury priemeru 60mm, povodne 55mm
Spravene dvojite koncovky z nerezu priemeru 76mm s jemnym skosenim
Cele robene na mieru.
- Po vypaleni maximalna spokojnost, no druhy den po nahodeni vyfuku som tlmil aj kufor izolaciou STP kvoli duneniu, po vypaleni vsetko super
- nalakovany a nahodeny originalny M5 naraznik, nahodeny spolu s difuzorom, ale nejde mi do hlavy ta fuga v narazniku, no podla vsetkeho to tak ma byt
- vymena pelovych filtrov s aktivnymi uhlikmi, vzduchovy filter
- vymena naplne klimy pred dovolenkou (napokon nic nechybalo, ale nedalo mi to)
- aby som nezabudol, davnejsie som daval skontrolovat disky a rovnat, zhodou nahod sa darilo, znehodnotene 2 pary gum, z kazdeho 1 roztrhnuta, zdlhavy pribeh.. Kazdopadne disky rovnane
Odvtedy mam vpredu 245/40 r19 rft och ta radost, zase rft.. Od tej doby nemam nervy riesit gumy aj ked musim