Viete čo je najhoršie na dôchodcoch??
nechcú si pripustiť , že už sú starí a ich zdravie je chatrné.
Tá moja stará kurva je toho príkladom. Najprv sa mi poští pred domom a tvári sa , že ona nič. Dobre povedal som si , že to nič,prebalíme a ideme ďalej.Vravel som jej nech sa šanuje. Myslíte, že ma počúvla??
Tak si jeden pekný aprílový piatok (25.4.2014) ideme do roboty. zrazu na križovatke odkašlala,ostala nejaká dýchavičná. Nevenoval som tomu veľkú pozornosť.Ale keď som prišiel do roboty videl som toto :
moc sa mi to nepozdávalo. No ale keď som išiel z roboty videl som už toto:
To sa mi už vôbec nepáčilo. Tak aj napriek odmietaniu zo strany Dee Dee som ju hneď zobral k doktorovi.Trošku sme podebatovali a dohodli sa , že v sobotu ju donesiem na liečenie. mali sme podozrenie na Separátor. Keď som odchádzal od mechanika nič nedymilo. nič sa nedialo. išiel som si do mesta povybavovať. Keď som odchádzal z parkoviska nejako mi nešli brzdy, teda posilovač. brzda tvrdá ako kameň. Tak po 10 metroch som vyplašený zastal a išiel zaparkovať, ved hádam s tým nepôjdem do premávky. Zaradím R idem cúvať a drrrrrrrb. auto zdochlo. Studený pot ma oblial. Naštartovať sa mi už nepodarilo. Keď som to skúšal vydávalo dosť hnusný zvuk ,tak som to nehrotil. Dopadlo to takto(obrázok 1)
myslím, že diagnóza je každému jasná.
takže momentálne DeeDee leží na operačnom stole a mechanik ju kuchá.
Ešte k tým brzdám. Pod ľavým kabínovým filtrom je odtoková nádobka(alebo ako to nazvať) tam kde sa aj nádobka brzdovej kvapaliny nachádza. samozrejme , že odtoková dierka bola upchatá , tak som tam nosil malý bazénik. Keby sa mi to pokazí na púští neumriem od smädu. Dúfam , že brzdovému ústrojenstvu nič nebude.Ale to zistíme keď sa auto naštartuje.
Hlavná vec , že deň pred tým som sa s kamošom bavil, aké je to fajn auto. Nič mu neni. To mám za to.
Ale apríl sa ešte neskončil. som zvedavý čo mi ešte prinesie.