... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

.... ale akože kebyže ho aspoň zbadám skôr, tak ja sa mu kludne uhnem.. ale objavil sa z ničoho nič a bez pozastavenia to jebol do pravého pruhu .. ani nemohol vedieť čo ho tam čaká
  .... ale akože kebyže ho aspoň zbadám skôr, tak ja sa mu kludne uhnem.. ale objavil sa z ničoho nič a bez pozastavenia to jebol do pravého pruhu .. ani nemohol vedieť čo ho tam čaká   a to sa za seba pozerám hádam viac ako pred seba (presne kvoli takýmto situáciám ) .. no som rád že sa nikomu nič nestalo ... ale viem si predstaviť keby sa to stalo menej skúsenému vodičovi tzv. sviatočnému, tak ten by skamenel a na brzdu by ani nepomyslel...a už by sme o tom čítali na TOPkách
  a to sa za seba pozerám hádam viac ako pred seba (presne kvoli takýmto situáciám ) .. no som rád že sa nikomu nič nestalo ... ale viem si predstaviť keby sa to stalo menej skúsenému vodičovi tzv. sviatočnému, tak ten by skamenel a na brzdu by ani nepomyslel...a už by sme o tom čítali na TOPkách  

ViktorDDD napísal:v sobotu som videl krásnu červenú e90 v rači pri zajacoch, čierny nápis 330i, a na skle nálepka bmwklubu

cayman napísal:
to som bol ja, boli sme hore v raci opekat
 bombova je ta cervena, akurat, chcelo by to mozno kus podlozky
 bombova je ta cervena, akurat, chcelo by to mozno kus podlozky  
 ale riesim ich, snad tento tyzden by mali byt 20 a 25mm podlozky uz na aute
 ale riesim ich, snad tento tyzden by mali byt 20 a 25mm podlozky uz na aute 

cayman napísal:Nie mozno ale urcite, keby si dam na celne sklo cislo tak si ludia pomyslia ze ide elektrickaale riesim ich, snad tento tyzden by mali byt 20 a 25mm podlozky uz na aute

ViktorDDD napísal:a ešte tuším včera som videl e30tku bielu chrochtavú pri terne na peknej ceste, že by Dendo?

ViktorDDD napísal:značky som nevidel, len som akurát išiel k autu a videl som ako prefrčala naftová biela e30 a potom šla ku ternu, ale bolo také kadejaké počasie tak som sa ponáhľal a moc nesledoval