Dnes na Podbrezinach pri Bille odparkovana modra e46 330d Touring s nalepkou aple na kufri, neviem si spomenut na nick
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
30.3 Nedeľa, obec Dolný Ohaj, hlavná cesta červený compact ma zdravil (trúbil) bol som chrbtom. Kukal som na zadné koleso a počúval som čo v ňom puká:D
no mal som tam len nalepku "podsekcie" - smerovky nadol. klubove zatial nie :) BTW, pjekne to mas, ja sa tiez uz musim dat na letne tento tyzden a aj umyt by to chcelo :)
ja som mal tiez radost z tej zapchy.... od nedele byvam v Raci, a reku ze skusim si cestu autom, aby som si otukal kadial a tak... a vidim ze som vyrazil neskoro Si si dobre nechal danovy urad na posledny den... (ak to bolo priznanie teda) :)
to musis chodievat ovela ovela skor..ja nie som z race ale obcas ked idem okolo a vidim tie zapchy tak to je na nervy, lebo to je na pol hodinu kazdy den...bud treba obist toto cele (zalezi kam ides rano) alebo chodit skor inac dojdes o nervy.. nj priznanie som si nechal na posledny den ale na pravnicke osoby bolo prazdno, som bol hned prvy a po minute som bol vybaveny
hellrider, a do ktorej časti si sa sťahoval? keď ťa stretnem zablikám inak, z rače sa dá pohodlne dostať do centra, ale tak cca ráno o 5:40-6:00, ale okolo 7:00-8:00 je to hrôza, to už radšej pešo
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
Napriek tvojej rade som do dnes skusil s tym ze som vyrazil o 7:00... ale kurna mal si pravdu .. cim to asi bude ze? 35min so zaparkovanim... a prestahoval som sa kusok od teba