Dnes ráno na R1 za Nitrou, tmavo modrá e46, asi GA značky .. aj sme si blikli

.
V BA na obchvate išla za mnou vo vedlajšom pruhu strieborná e46 s žltými AE a vyzerala v spätnom zrkadle slušne znížená
A nedá mi nespomenúť KOKOTA ktorého som stretol na R1. Išiel som v lavom pruhu, predbiehal som dve autá, za mnou boli dve autá a pozrem do pravého späťáku a kokotko na čiernom sedmičkovom bé em wé si to jebal asi 200 a všetkých nás predbiehal v pravom pruhu ... keby som si ho nevšimol a nedupol na brzdu tak sa chlapec rozjebe o auto čo mal pred sebou v pravom pruhu, alebo by najebal do mňa ... proste PÁN kokot, ak je z klubu a prečíta si toto, tak ho pozdravujem a posielam mu pusu na čelo. Už čoskoro budem mať v aute kameru kvôli takýmto pánom a pekne to bude posielať pánom policajtom, aby takýchto debilkou riešili .. nech si ohrozujú seba, to mi je u piči keď sa otočí okolo stromu, ale prečo by mal ohrozovať mňa tým že má v hlave hnoj ? (ešte podotknem že som ho neobmedzil v jazde v lavom pruhu, išiel som 140 na tempomate a tak isto aj tie dve autá za mnou a keď sme išli spoločne do lavého pruhu tak pána ani v dialke nebolo vidieť, takže asi išiel aj viac ako 200 .. gratulujem mu že si to tak jebal na mokrej vozovke

) Bolo to asi 10-15 km pred zjazdom z R1 na D1 a teda tá rýchlosť a riskovanie mu velmi nepomohli pretoźe na zjazde na D1 bol o 10-15 áut predomnou...takźe ušetril asi tak 20 sekúnd