... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
.
) Bolo to asi 10-15 km pred zjazdom z R1 na D1 a teda tá rýchlosť a riskovanie mu velmi nepomohli pretoźe na zjazde na D1 bol o 10-15 áut predomnou...takźe ušetril asi tak 20 sekúnd 
Anubis-artS napísal:... (ešte podotknem že som ho neobmedzil v jazde v lavom pruhu, išiel som 140 na tempomate a tak isto aj tie dve autá za mnou ...
Dogg88 napísal:typicka situacia na SK cestách...
dialnica, pravy pruh 130 a ja mam tempomat na 140 tak sa supnem do laveho a pol hodinu predbieham...lebo hadam nepridam na 2 sekundy a nepokazim si spotrebu...
no a za tebou samozrejme sli tiez 140...co ta mali preskocit?
a predstav si že keď dobehnem nejaké auto čo ide 130 a ja 140 tak ten plyn pridám aj na 180 kludne aby som ho nepredbiehal ako vravíš pol hodinu
) . Tak nabudúce si prosím uśetri čas ktorý si strávil pri písaní toho nezmyslu a radšej si choď zapáliť
(alebo pred napísaním tvojho skromného názoru si najprv over fakty normálnymi otázkami) ... ale podla toho čo si napísal usudzujem že podla teba sa pán na velkom bé em wé zachoval správne a velmi dobre vyhodnitil situáciu že keď nás jebne z prava tak nebude musieť on spomaliť z 250 na 140 a radšej to riskne aj keď rozjebe seba a ďalších 10 ludí ... typický slovák...ja som rýchlejší tak sa mi practe z cesty 
Anubis-artS napísal:...
vieš o tom kokot![]()
...
Anubis-artS napísal:Jo bol som to ja, netusil som ze si z klubu