... všetko o BMW ...
Wictor_W napísal:Ak nevieš tak potom netrep ! a prosím ťa neporovnavaj svoj črep za ktorý si dal zhruba 3tisíc z roku 99 na ktorom musíš riešiť komplet všetko od hrzdze etc etc s mojím do ktorého išlo nemalo peňazí tak si neser do huby a nekydaj na auto petože sú to klasické vecí vymeniť olej, filtre a veko ventilov o ktorých som ho jasné informoval, že to treba spraviť pretože som bol objednaný na výmenu týchto vecí ale prišla náhla kupa iného auta tak to ostalo na chalanovi ... A folie ? prečo by som nemal riešiť išla zima a bol nový lak na aute tak som riešil foliu ako nejaký senzor na sedačke ktorý mi absolútne neprekažal pretože to pre mňa nehralo žiadnu rolu ... chalan si spraví základný servis a ma TOP autíčko a nemusí riešiť výbavu, hrdzu a podobne nezmysly ktoré sám musíš riešiť tak nehadž špinu pokiaľ sa nevieš vyjadriť ani k cene o ktorej si bol informovaný ... tvoja neznalosť iných nezaujíma tak si najprv over cenu a potom sa vyjadruj a nerozprávaj, že som niekoho ojekabatil pretože som sa o auto staral kurva ako o seba a ten kto ma pozná vie tak nevypravaj hlúposti
Wictor_W napísal:Nič nie je medzi nami iba Jožko ma zrejme komplex, že niekto si môže zaplatiť servis a nemusí všetko robiť doma na dvore tak ho to trhá pri srdci a preto tu rozpráva hlúposti ... Kolesa sú pekné