dnesny den zase nejake novinky.. dopracoval som sa az do hurbanova, zastavil som sa u norika pre nejake diely, takze zacinam riesit drobnosti a detaily ktore ma srali alebo casom sa posrali..

krytky zrkadiel, v perfektnom stave so vsetkymi uchytmi (kedze tie moje boli polamane pri lepeni) pojdu do ciernej lesklej konecne, potom sa mi dojebalo tlacitko a vystrazne svetla, dalej minule leto mi fagani na ulici rozbili zkradlo, medzicasom som narychlo zohnal sklo, ale bolo v zlom stave, a motorcek bol tiez dojebany, lebo zrkadlo si nedrzalo polohu a nedalo sa nastavit.. no a vo finale neviem akym sposobom sa mi podarilo zlomit uchyt kufrovej roletky na vodicovej strane, tak ten som kupil tiez.. cena ferova, spokojnost maximalna, konecne mam poriesene tieto malickosti ktore ma silno srali uz..
no a dalsia novinka, par ludi asi uz vie, v decembri ma kontaktoval sefredaktor power magazinu, ze ci by som mal zaujem o clanok, tak som samozrejme suhlasil a velmi sa mu pacili fotky ktore som fotil v lete, tak som mu ich poslal v printovej kvalite, nejaky ten text, a oni to dotiahli uz.. necakal som ze to bude aj na titulke, ale o to lepsie