... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: ChipTuning – zárobok po slovensky

Štvrtok, 6. Marca 2014, 11:51

aj moja.. :mrgreen:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Pežot

Štvrtok, 6. Marca 2014, 12:31

Nefetujte, aj tak o tom nič neviete :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S.: ja tiež nie 8-[

Mouse
Autor témy
Auto: bmw 530 XD
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 6. Marca 2014, 13:01

profituner napísal:
Ci auto bolo, nebolo pokazene sa vyjadrovat nebudem. Auto bolo u nas iba odmerane a bolo odmerane spravne. To je moj postoj, za ktorym si stojim.
Ked tak si dajte urobit na tie merania znalecky posudok, no aby sme my ako firma zakaznikom klamali, aby sme ociernili iny firmu a potom zarobili 300,-€, fakt to je smiesne a hlupe.
Ohovaranie " zarobok po slovensky"
Hlavne nejake krcmove reci, ze tu niekto isiel na rovnako so seriovym 535d a preto ma auto 260 anie 230PS! Nejake meranie s rozdielom sekundu pred a po uprave! nehnevajte sa. Ak by ta 525 xd mala aj 280PS, tak seriovemu 535d nebude stihat na suchej ceste ani nahodou. Auto malo o 100NM u nas podmeranie viac ako seria, tedy rozdliel tam urcitet citit bol,ale malo iba 230PS, na tom s anic nemeni.
Taketo porovnavania, ako keby sme sa bavili po 10tom poldeci kto, ma vacsiu cicinu. Uplna skoda casu a kto nieco taketo tvrdi, vie o toho o autach a BMW velmi malo.
Co sa tyka D-racing postoju k meraniam na brzde a k inym firmam. Mate to otvorene napisane na vasej stranke, ze na brzde sa da klamat a vobec to nieje potrebne zariadenie.
Nejake podobne nazory prezentuje tento majitel 525d. Tak co si mam o tom mysliet? Ok akceptujem nazor,ale nesuhlasim.
V kazdom pripade je to vas bezny argument pre zakaznikov.
Co sa tyka pretekov. Pozrite si vysledky a uvidite. V kazdom pripade sa tu toho vela nezmenilo.
Ja som uz v roku 2007 jazdil na diesli casy na urovni 11,0-11,5. Ano bol to special na sprinty,ale nik sa za ten cas u nas k tomu ani nepriblizil.
Ja to beriem tiez ako zabavu a rad sklonim hold pre lepsim. No musi byt lepsi, nie len o tom rozpravat.
Mna uz nebavi chodit casy na urovni 13 sekund a preto sa budem radsej zabavat na inom aute, kde mozem chodit pod 10 sekund.
S 335d som jazdil iba jednu sezonu, kde som vyhral kazdy pretek a to je fakt. Minuly rok ste nas dva krat porazili,to je tiez fakt, no ja som jazdil inym auto
V kazdom pripade kavu si dat mozme a pozvanie prijmam.

Ivan Soltys - PROFITUNING

Ivan to moje auto nie je 525XD ale 530XD 2007 E60 ... si si to asi zle prečítal... nevadí ... a áno, nechávam za sebou 535d sériové ... po čipe na 535d samozrejme nemám šancu.

A som ochotný prísť na meranie ešte raz konkrétne priamo k tebe a nie k macovi ... a ak máš pravdu, tak sa ti aj do očí ospravedlniť a verejne aj tu na fóre ... ale ak mám pravdu ja ... tak čakám to isté od teba ... a potom by si mal aj zakročiť voči svojmu zamestnancovi... prídem teda s 535d a aj s 530 XD ... SÚHLAS ?? a dávam ti svoje čestné slovo že na aute neni nič inakšie, ako bolo na poslednom meraní u maca (nechcem písať meno zamestnanca) lebo ako hovorím ... možno sa ozaj mýlim.

profituner

Štvrtok, 6. Marca 2014, 13:25

gusto napísal:
"lebo to je momentalne jedina funkcna Maha 4x4, okrem nasich. "

...prosím ťa, a to je načo je dobré takéto klamanie???

To spomenul sam zakaznik, ze volal do MM a tam bola prave brzda nefukcna.
Co viem tak LPS 3000 su na Sk 4 X. Teda 2 x PT, 1x MM a 1x BH.
Moja ponuka na meranie plati. Mozes prist s oboma autami osobne. Moze ich odmerat bud Maco,alebo ja, vysledok bude vzdy rovnaky!
Ak chces tak aj dnes som v BA,alebo si dohodneme iny termin.
Facelift nie je generacie a aj tk do E90/91/92 s adaval iba jeden motor 35d,tak je to bezpredmetne.
Ja ospravedlnenie prijmam a dufam,ze sa to tu dotiahne do konca a bude v tom jasno!

Dakujem

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 6. Marca 2014, 14:00

Všetci budeme radi ak sa to vyrieši a bude to mementom pre tých čo chceli ojebat,alebo len planuju ojebavat(nemyslim na nikoho konkretneho!!!-podotýkam),lebo božie mlyny melu pomaly,ale melu a ojeb sa vždy každému raz vráti, skorej či neskorej......

Tešíme sa na senónu 2014, lebo asfalt ten poviem pravdu vždy........ 8) 8)

PEACE ALL CHIPTUNERS
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Mouse
Autor témy

Štvrtok, 6. Marca 2014, 14:20

To s tou brzdou má Ivan pravdu !!! ... keďže MM mali brzdu na mesiac + - odstavenú, kvôli sťahovaniu sa do nových priestorov.

gusto
Auto: 325ti

Štvrtok, 6. Marca 2014, 16:29

Mouse napísal:
To s tou brzdou má Ivan pravdu !!! ... keďže MM mali brzdu na mesiac + - odstavenú, kvôli sťahovaniu sa do nových priestorov.

Realita je:
MM Racing sa odstahoval do inych priestorov, cim prisiel o brzdu, ktoru mal prenajatu od Max Motorsport, kedze sidlili v tom istom areali. MM Racing kupuje novu brzdu, na ktorej dodanie sa este caka, ale brzda v Max Motorsport je funkcna, par tyzdnov po revizii a kalibracii...

Mouse
Autor témy

Štvrtok, 6. Marca 2014, 16:47

profituner napísal:

To spomenul sam zakaznik, ze volal do MM a tam bola prave brzda nefukcna.
Co viem tak LPS 3000 su na Sk 4 X. Teda 2 x PT, 1x MM a 1x BH.
Moja ponuka na meranie plati. Mozes prist s oboma autami osobne. Moze ich odmerat bud Maco,alebo ja, vysledok bude vzdy rovnaky!
Facelift nie je generacie a aj tk do E90/91/92 s adaval iba jeden motor 35d,tak je to bezpredmetne.
Ja ospravedlnenie prijmam a dufam,ze sa to tu dotiahne do konca a bude v tom jasno!

Dakujem

Okej :) môžeme sa dohodnúť na budúci týždeň hociktorý deň a v hociktorý čas.

undy
Auto: Xxxxxx
Kraj: Zahraničie

Utorok, 11. Marca 2014, 14:11

dnes som si nechal upraviť RJ nemenovanej SK firme / neviem, či môžem menovať/

173kW/205kW

520nM/598nM

výsledok: auto pružnejšie, pred úpravou som meral pružnosť 80-120 kmh, 6x po sebe, priemer 7,8s. Po úprave tak isto merané, výsledok 6,3s.

Spotrebu som moc neriešil, ale zatiaľ /cca 100km/ to vyzerá tak 0,8 l nižšia, ale to ukáže až čas.
Hodnoty udávali oni, nemeralo sa to na brzde ako predtým Chrysler 300C, ale nemal som dôvod neveriť im po predchádzajúcej spokojnosti. Ale auto je pocitovo výrazne živšie, hlavne okolo 90 kmh, keď kickdown, tak to fakt pekne a dlho potiahne, skúšal som do cca 180 kmh a stále bolo cítiť ťah motora.

Mouse
Autor témy

Štvrtok, 13. Marca 2014, 23:39

profituner napísal:

???!!!
......

profituner

Piatok, 14. Marca 2014, 16:12

tento tyzden som sa do BA nedostal.
Ponuka stale plati, buduci tyzden strvtok,piatok som v BA. Poprosim ta,zavolaj mi v stredu a dohodneme si presne cas.

Mouse
Autor témy

Piatok, 14. Marca 2014, 17:44

profituner napísal:
tento tyzden som sa do BA nedostal.
Ponuka stale plati, buduci tyzden strvtok,piatok som v BA. Poprosim ta,zavolaj mi v stredu a dohodneme si presne cas.

20/21-03-2014 ??

OK

profituner

Piatok, 14. Marca 2014, 21:26

ano 20.3, alebo 21.3. v stredu mi zavolaj a dohodneme sa presne

Mouse
Autor témy

Sobota, 15. Marca 2014, 00:31

Dohodnuté

donuzo
Auto: BMW 330d 400ps/900Nm

Sobota, 15. Marca 2014, 21:20

gusto napísal:

Je celkom bezne, ze pri facelifte prichadzaju aj nove motory, ako napriklad momentalne pri X3 20d, takze Donuzo nie je tak uplne mimo - konkretne u E90 330d pri facelifte prisiel novy motor s hlinikovym blokom a vyssim vykonom, u 335d som si nie isty...
Chlapci, menej machrovania a viac studovania... ](*,)

Gusto mas pravdu,ja som myslel som skor na system vstrekovania,,ty co sa tomu co i len trochu rozumeju,vedia ze motor M57N pouziva magneticke vstreky kde napr. pri 70mg/valec ide 38mg do prepadu!!!! novie motory pouzivaju priezo vstrekovace,kde pri 70mg ide do prepadu 12mg!!!! CP3 pumpa je schopna da pri 4000ot cca 160-180mg na valec,,,,,ja som skoncil s palivom na vykone 400ps+-,,,keby mam pieza este mam 40mg do rezervy,cize viem ist na uplne iny vykon :D ,,,,konec technickeho okienka :D,,,,

p.s. ivo keby si vedel kolko ludi som ti tam ja poslal na meranie ,tak by si bol prekvapeny,,a nikdy problem nebol!!! tak isto aj marekovi do MMracingu... a to co pises ,ze som proti brzdam nieje celkom pravda,,,je pravda len to ze ma zaujima skor realne zrychlenie ako grafy (merane len pod max plynom,,nezohladnuju reakciu na pedal atd),,ale skor to vyplyva s toho ze som to mal kopu aut ,,napr.1.9tdi co mali grafy do vysin,,a isli na ceste pomalsie ako rovnake auta odbrzdene inde a o 30ps slabsie....(na sprintoch to vydis sam)..

vsak pri kave :D :D
BMW 330D <400ps/900NM> d-racing.sk diesel chiptuning (chiptuning,upravy sw,odstranenie dpf,egr,odstranenie chybovych kodov atd.)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 214 neregistrovaných