... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Mishroom
Auto: e39 ze Stupavy
Kraj: Banskobystrický

Re: Neseriozni predajcovia

Utorok, 25. Februára 2014, 12:34

futy napísal:
Asi to robím dobre keď nepredávam na dobierku ani kurierom ani nič podobné. Predal som gumy, alutrony, volant s airbagom, masku a iné (nie som priekupník, to veci čo som prerábal na svojom) všetko pekne osobne. Ja keď som mal záujem o kompletné kolesá tak som sa sral 200km ta a s5 a nebol problém, jebem ja na každého, keď chceš tak si prídeš, pozrieš, zaplatíš a basta, ak máš ďaleko tak si hľadaj bližšieho predajcu. Čo ja tu pracujem pre v..ch zasratých chudákov :mrgreen: Osierať môžte vlastné matere. Posledne mi písal nejaký potkan z východu, že mu mám poslať ALu kuriérom..., no dobre im je v garáži.

Cistý súhlas tiež nemám problem poslať kuriérom keď niečo vymontujem, ale aby som balil disky, gumy a iné veľké veci??? [-X
Keď som chcel kúpiť osemnástky som sa drbal do Čiernej nad Tisou zo Štiavnice tak prečo niekdo nemôže obetovať dve hodky cesty a pár euro keď chce kupovať niečo väčšie. A keď sa mu vec nepáči nezobere a ide domov to je riziko predaja použitých vecí takto medzi sebou.
Cafte

jozko2828
Auto: BMW E46 Coupe
Kraj: Bratislavský

Streda, 26. Februára 2014, 22:04

Moja skusenost. Zhanam drevodekor do e46 coupe... ozval sa mi uzivatel Biginko a Hudko... odpisal zom obom dokonca s Hudkom aj volal slubil ze nafoti a posle cez vikend... nenafotil dnes som volal... vraj nemal cas... sorry cvaknut dvakrat mobilom nejaku vec a odoslat je pre mna vyhovorka takze som to po telefone odpiskal... k Biginkovi sa ani nevyjadrujem... sprava typu: mam drevoooo... a potom nic mi pride ako zabavka chlapca v ustave s klucikom na krku pod dohlado vychovavatelky... ](*,) .. proste ked napisem ze nieco kupim tak to aj chcem realne kupit a ak mi niekto odpise tak sa snazim dohodnut... ale zase nemoze niekto odomna cakat ze sa kvoli veci potrepem niekde do trnavy alebo do trencina bez toho aby som videl aspo jednu fotku... isiel som pre intros do Kromeriza a no problem a pritom s chalanom stacili dva telefonaty... pre listy na prahy tiez tak... zjavne je v CR ina kultura ako tu v SR.... #-o
H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1

PetoK
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 27. Februára 2014, 11:48

Tak, tak... ja mam podobnu skusenost, s viacerymi kvazi predajcami... ludia, ak chcete nieco aj predat, zamyslite sa nad jednanim... pokial nie ste schopni ani poslat foto, chodte do <> a neplacte ze ste nic nezarobili. V CZ nakupujem ovela radsej, tam je vecsina ludi normalnych.

ice.blade

Štvrtok, 27. Februára 2014, 14:21

zaujimave ja v CR uz nikdy ani kupovat nebudem, clovek mi posle svetla ani nenapise ze niesu komplet + zavareny srub v plaste kvazi "oprava" uchytu o ktorej som tiez nevedel, davnejsie som isiel po nejaek diely a na mieste som z istil ze su uplne ine... alebo sa dohodnem ze kupim cele auto na ND dojdem a ono vsetky veci co sa dali predat alebo som potreboval uz boli v prdeli... mozno tak z 10% cechmi mam dobre skusenosti inak vsetko zle... skor mi poliak vyjde v ustrety ako cech :D

btw s tym fotenim to sa este da pochopit, ja tiez nemam vsetky veci co mam na predaj pri sebe ale bud u rodicov alebo v garazi a behat koli jednej fotke hore dole 80km na otocku no neviem tiez by som nesiel

jozko2828

Štvrtok, 27. Februára 2014, 14:27

Ice to je sice fajn... ale mne ak niekto nieco ponukne hlavne ak sa jedna o designovu vec ako drevo koza a pod. Tak fotku chcem... nepotrebujem fotit technicke blbiny ktore su zadrbane... a co sa tyka veci ja si skor pre vec idem ako posielam... proste ak je to daleko tak si sam musim zvazit ci zariskujem alebo investujem prachy na phm a zoberiem si to...
H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1

Lipi
Auto: BMW 530d Touring

Štvrtok, 27. Februára 2014, 15:58

Neviem či toto patrí do tejto temy... to že ti nestihol nafotit danu vec a poslať foto alebo že sa ti ozval že ma niečo take a dalej už nekomunikoval neznamena že su neseriozny...
Nechcem si nikoho zastavat ale karta ma dve strany... a ked ti nechcel foto poslať alebo dalej s tebou nekomunikoval tak sorry ale nikde neni napisane že ked niečo zhanaš tak ti predacovia budu skakať k noham... a tak isto na druhu stranu čert to zober.. kupiš tie dekory od ineho... nič sa nedeje...

To by som mohol aj ja potom písať...
Neskopokojnost na predajnu Bil(l)a.. chcel som nakrajať salamu a predavačka nemala na mna čas.. :mrgreen:
"Audi si kupujú preto ako vyzerá, BMW preto ako jazdi.."

BMW 530d Touring /// 2001 - M5 -styl. 82 (e39)
Volvo V70 II 2.0T /// 2001 - M5

jozko2828

Štvrtok, 27. Februára 2014, 16:16

Vies lipi... ja som nekontaktoval predajcov ale oni mna... to je trocha rozdiel... druha vec myslim ze nikto by bez foto vec nekupil... a tretia je ze ak chcem nieco predat tak chcem ak nie tak nezdrziavam a nezavadzam... to je rozdiel... a ano minca ma dve strany ak by som tym dvom napisal ze im dam za dekor 300 evri tak ich mam do dvoch hodin pri dverach... zial napisal som ziadost o fotku takze komunikacia skoncila. Ak mi niekto nieco nechce / nemoze predat tak nech mi nepise a neponuka. Ako som uz vravel je tu x ludi s ktorymi sa viem na kadecom dohodnut a vedia ze nemam vo zvyku zavadzat a odrbavat (sorry po papuli dostat nechcem kedze SR je male) len pre mna neseriozny znamena zavadzajuci, neferovy a pod. A radsej napisem takyto prispevok ako by som tu mal plakat ja alebo druhy ze ich niekto osral. A milujem vyhovorku... NEMAM CAS.... ked mas cas mi napisat tak preco uz nemas poslat fotku... potom neotravuj ak nemas cas... a apropo moj den ma 24hodin, tiez pracujem (aj ked zhanam flek kde mi budu pecene holuby padat do huby...) tiez spim a tiez mam povinnosti... ale uz som tu par veci predal ale nikdy som nikomu nenapisal ze nemam cas... to uz skor pochopim ze nemam cim odfotit... ](*,)

Ale mas pravdu drevo som kupil z PL kde som sice zaplatil viac ale stalo to za to. A mas pravdu aj v tom ze nie su povinny mi posielat fotky... vsak ja si v pripade drevodekoru dokazem presne tipnut ze to je birke, myrtha alebo eucalyptus... a samozrejme 100%stav vsak sme v SR... :thumbup: ... zaujimalo by ma co znamena neseriozny ? :-k
To ma musi realne ojebat aby som tu mohol plakat... ? Sorry po tom fakt netuzim... [-X

sakel
Kraj: Trnavský

Sobota, 1. Marca 2014, 10:12

jozko2828 :thumbup:

Tiež mam rad take inzeraty, kde predavajuci napise: mam to a to + kopec inych dielov - píšte.

A ani na treti raz ti neodpovie :roll:

banned

Sobota, 1. Marca 2014, 12:34

Ze v CR su serioznejsi... ha ha, si natrafil na poctvica, ojebavacov je vsade uplne rovnako, v kazdej krajine, zalezi na koho natrafis, vsade je to rovnake...
banned... ...connecting people :)

runder
Auto: ropak
Kraj: Prešovský

Sobota, 1. Marca 2014, 13:11

Lipi napísal:
Neviem či toto patrí do tejto temy... to že ti nestihol nafotit danu vec a poslať foto alebo že sa ti ozval že ma niečo take a dalej už nekomunikoval neznamena že su neseriozny...
Nechcem si nikoho zastavat ale karta ma dve strany... a ked ti nechcel foto poslať alebo dalej s tebou nekomunikoval tak sorry ale nikde neni napisane že ked niečo zhanaš tak ti predacovia budu skakať k noham... a tak isto na druhu stranu čert to zober.. kupiš tie dekory od ineho... nič sa nedeje...

Neskopokojnost na predajnu Bil(l)a.. chcel som nakrajať salamu a predavačka nemala na mna čas.. :mrgreen:

tak toto je bohový prístup k predaju =D> :mrgreen:
BMW F01 740d
ex: BMW e92 335d
ex: Nissan 350z

TheCarista
Auto: 540i G31

Nedeľa, 9. Marca 2014, 18:14

Lipi napísal:

ked chcem nieco predat, tak sa postaram aby som splnil poziadavky kupcu :) to znamena nechat si dakych posratych 5minut cas, pofotit to, a poslat mu to :) co je na tom tazke? a dobre typek spravil ze sa nanho vysral, spravil by som presne to iste

StorM3

Utorok, 11. Marca 2014, 18:10

Takto to vyzera ked vam niekto posle kryty svetlometov v dobrom stave z Ceskej republiky. Jeden kryt totalne okamienkovany (ale to by som este zniesol mozno) a druhy kompletne poskriabany, akoby sa nejaky amater snazil zrenovovat kryt a pritom si myslel ze ho staci obrusit brusnym papierom. Prikladam fotky, mozte zhodnotit. Majitela som inak kontaktoval spatne ohladom zleho stavu a on sa vyjadril ze s nimi nic nerobil len ich vymontoval a ze su OK. Zbytocne zabity cas. Nechapem takychto predajcov. Mam pocit ze sa oplati radsej posetrit a kupovat nove diely lebo vacsina "predajcov" ta len ojebe.
Prílohy
Kryt02.jpg
Kryt02
Kryt01-Doskriabany.jpg
Kryt01-Doskriabany
Kryt01-na aute B.jpg
Kryt01-na aute B
Naposledy upravil/-a StorM3 v Sobota, 15. Marca 2014, 13:38, upravené celkom 3 krát.

PetoK

Utorok, 11. Marca 2014, 19:50

Vsak napis kto ti to predal...

StorM3

Piatok, 14. Marca 2014, 19:02

PetoK napísal:
Vsak napis kto ti to predal...

Inak kryty som na vlastne naklady poslal spat majitelovi. Nech si ich preda hlupemu a slepemu v Cesku.
Naposledy upravil/-a StorM3 v Sobota, 15. Marca 2014, 13:39, upravené celkom 1 krát.

PetoK

Piatok, 14. Marca 2014, 19:18

Napis cele meno a adresu... nech tu ma reklamu

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 213 neregistrovaných