... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
futy napísal:Asi to robím dobre keď nepredávam na dobierku ani kurierom ani nič podobné. Predal som gumy, alutrony, volant s airbagom, masku a iné (nie som priekupník, to veci čo som prerábal na svojom) všetko pekne osobne. Ja keď som mal záujem o kompletné kolesá tak som sa sral 200km ta a s5 a nebol problém, jebem ja na každého, keď chceš tak si prídeš, pozrieš, zaplatíš a basta, ak máš ďaleko tak si hľadaj bližšieho predajcu. Čo ja tu pracujem pre v..ch zasratých chudákovOsierať môžte vlastné matere. Posledne mi písal nejaký potkan z východu, že mu mám poslať ALu kuriérom..., no dobre im je v garáži.
Lipi napísal:Neviem či toto patrí do tejto temy... to že ti nestihol nafotit danu vec a poslať foto alebo že sa ti ozval že ma niečo take a dalej už nekomunikoval neznamena že su neseriozny...
Nechcem si nikoho zastavat ale karta ma dve strany... a ked ti nechcel foto poslať alebo dalej s tebou nekomunikoval tak sorry ale nikde neni napisane že ked niečo zhanaš tak ti predacovia budu skakať k noham... a tak isto na druhu stranu čert to zober.. kupiš tie dekory od ineho... nič sa nedeje...
To by som mohol aj ja potom písať...
Neskopokojnost na predajnu Bil(l)a.. chcel som nakrajať salamu a predavačka nemala na mna čas..
Lipi napísal:Neviem či toto patrí do tejto temy... to že ti nestihol nafotit danu vec a poslať foto alebo že sa ti ozval že ma niečo take a dalej už nekomunikoval neznamena že su neseriozny...
Nechcem si nikoho zastavat ale karta ma dve strany... a ked ti nechcel foto poslať alebo dalej s tebou nekomunikoval tak sorry ale nikde neni napisane že ked niečo zhanaš tak ti predacovia budu skakať k noham... a tak isto na druhu stranu čert to zober.. kupiš tie dekory od ineho... nič sa nedeje...
To by som mohol aj ja potom písať...
Neskopokojnost na predajnu Bil(l)a.. chcel som nakrajať salamu a predavačka nemala na mna čas..
PetoK napísal:Vsak napis kto ti to predal...